Здравейте, имам един 29" телевизор (кинескоп) panasonic quintrix, който от едно време насам започна да се самоизключва и веднага след това се включва пак сам. Понякога, като се изключи, не се включва после сам, но това е доста рядко. След обстойно разглеждане на проблема, забелязах, че изключването се случва само когато има бял екран или програмата която гледам е с много бели цветове в нея (например ски спускане). Говорих с няколко познати (пишман майстори) и те предположиха, че проблема може да е в ТХО (каквото и да е това?). Ходих по доста магазини и не можах да намерия ТХО за моя модел...има ли някой в този форум който може да помогне?
Значи точния модел е Panasonic TX-29AS10P
Прилагам и снимка на модела
Телевизора много си го харесвам и ми се иска, ако има някой, който е оправял подобни проблеми, или знае сервиз където ще го оправят , да ми пише на л.с или в темата или на 0888216998. (п.с. ходих в ПАН сервиз, и в още един квартален и нищо не направиха, тъй като в началото не знаех, че проблема се появява само на бял екран и съответно те не можаха да установят проблем).
П.С. извинявам се но ще пусна темата и в подфорум електроника и схеми, понеже не знам за къде точно е темата, нека модераторите я изтрият от ненужното място.
Благодаря предварително
Значи точния модел е Panasonic TX-29AS10P
Прилагам и снимка на модела
Телевизора много си го харесвам и ми се иска, ако има някой, който е оправял подобни проблеми, или знае сервиз където ще го оправят , да ми пише на л.с или в темата или на 0888216998. (п.с. ходих в ПАН сервиз, и в още един квартален и нищо не направиха, тъй като в началото не знаех, че проблема се появява само на бял екран и съответно те не можаха да установят проблем).
П.С. извинявам се но ще пусна темата и в подфорум електроника и схеми, понеже не знам за къде точно е темата, нека модераторите я изтрият от ненужното място.
Благодаря предварително
Прикачен файл
2d-main.jpg (9.38 KиБ) Видяна 4230 пъти