По цял ден се разправям с клиенто-пациенти и ми е пределно ясно за какво иде реч.
Това си ти е бизнеса... с това си изкарваш хляба. Аз го правя с друго, но и двамата сме в еднакво положение. На клиента винаги му е скъпо и винаги може сам. В случая сме от двете страни на барикадата.
Имам голямото желание да възложа цялата работа на накого, дето с това си вади хляба.... имам и достатъчно хора покрай мен дето го правят, но кажими как да се съглася, като средната надценка е между 100 и 300%!
Едни "приятел" ми даде цена за разкрой на тъпата куффня дето е 3 метра - 1300 лева ! ( с материал на егер и кантиране ). Както и да въртя и суча, не мога да го докарам повече от 3 плочи разкроя, декора не е с имитация на дърво и предполага много малка фира в материала и т.н.
Същия дойде да му отпечатаме едни рекламни материали и колелото се завъртя

Ето за това идва и тази българска черта - всеки да се занимава с това дето не го касае.
без да ми се сърдиш но погледни сайта си....
Шадоуман добре ти го е казал. Искал си да минеш тънко... част от текстовете са ти на руски... ценовата ти листа завършва с текс на руски... картинките не са твой. Има само една дето показва какво работиш или си изработил.
Ако се бръкнеш 1000 пари и дадеш на някой да ти спретне един редизайн ще имаш много повече визия и ефект, но не го правиш.
Не се заяждам. Приеми го съвсем добронамерено и коректно.
Говориш, за това че се занимаваме с неща дето не ни вадят хлаба а сам си в това положение и не само ти.
Всички сме така.
Аз лично обичам да създавам разни неща с ръцете си и за това си позволявам да се пробвам и с ремонта на къщата си и с проектирането на мебелите и с изработката им. Не съм майстор и никога няма да стана, но съм майстор в моя си занаят.
Оценявам труда ти... снимал си, показал си евалата! Благодаря.
Благодаря и на всички дето се включиха и дадоха инфо или разяснение.
Подготвил съм материал и ще остна тема в раздел кухни, там имам и разни закачки с плота.... , проблеми с закрепването на горния ред... много неща са. Надявамам се на оценка и мнение на цялата идея и начините за изпълнение.