Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
KingoftheROAD - специалист
torbalan написа:
има файърфокс - има проблем
няма файърфокс - няма проблем :)
Има IE има сини екрани+вируси+спам в несвяст. Нама IE няма сини екрани!!!
Теди - специалист
Дръпнете си RAMRush от тук безплатна е и оптимизира рамта.
Да не излезе вирусче, при мен го прави от няколко дена. И преинсталация на Mozilla не помага . Давайте идей :?
diaflin - специалист
@resco го е казал - пускаш "таск" мениджъра и "килваш" процеса. Случва се това събитие с ФФ , маистина рядко , но е досадно и "килването" на процеса е най-лесното решение.
hygro - майстор
Обикновено вината не е в браузера, а в някое от качените допълнителни разширения. Пробвайте да ги изключвате последователно и проблемът с висящия процес най-вероятно ще се реши.
alsted - майстор
Вчера при съвсем пресна преинсталация и сефте включване на интернет ми блокира след първото затваряне на браузъра /по грешка/. След рестарт - няма проблем ... еднократно. Имам впечатлението, че има някакво закъсняване при излизането от брузъра. При интервал от 5-10мин си я отваря :?
ArturDent - Почти Безобиден
rulom написа:
Ако е накичена Мозилата с добавки(като моята) е нормално, все някоя нещо тегли, най-активна е тая за времето
Това е проблема, получава се и когато Firefox търси за ъпдейти. Просто изчакайте да приключи съотетния процес. Килването на процеса с task manager не е добро решение, защото можете да си загубите някоя от настройките...
Теди написа:
Дръпнете си RAMRush от тук безплатна е и оптимизира рамта.
Тук само ще добавя - Совите не са това което са....или не всяко нещо което изглежда че прави нещо наистина го прави. И дори да го прави какъв е ефекта. За това нещо с паметта се грижи OS, и Garbage Collector-a
silllveto - Майсторица
И аз с моя си проблем... Влизам в други форуми директно в запомнения ми профил, само в Направи сам не мога и влизам като гост. За да вляза в профила си трябва да ползвам експлоръра.
Някакви идеи :?
kretio74 - специалист
KingoftheROAD написа:
torbalan написа:
има файърфокс - има проблем
няма файърфокс - няма проблем :)
Има IE има сини екрани+вируси+спам в несвяст. Нама IE няма сини екрани!!!

Да колегата е прав firefox БЕШЕ най добрия засега браузер но както за жените и тук всеки си има мнение моето е GOOGLE CHROME и то след множествопроблеми на "лисицата "реших да го пробвам и много ми хареса
Пробвайте го. не се отказвайте в началото защото не сте свикнали .МНОГО Е УСТОЙЧИВ и НЕ бъгав :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Johny - майстор
Това птиче при стрелката, има ли го? Питането за запомняне се появява в горния край на страницата в една лента, а не прозорче, както при експлорера. Друг е въпроса, че понякога и Foxa забравя, не зная защо.

Прикачен файл

untitled.jpg
untitled.jpg (36.31 KиБ) Видяна 6043 пъти

Тема "Проблем с Firefox" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: