Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Точно моя сега е сух и на един клиент казах да купи сух да видим от тук насам .
filmatoplo - майстор
Снощи тока спря за 1 час все пак сме България , и си виках кой ли ще изгори .Обади се един -юпиеса работил 15 минути и после 110 гр -ще подменяме тръби и снадки :wink: ще има хляб .
romanpm - майстор
filmatoplo написа:
Снощи тока спря за 1 час все пак сме България , и си виках кой ли ще изгори .Обади се един -юпиеса работил 15 минути и после 110 гр -ще подменяме тръби и снадки :wink: ще има хляб .
Ти се радваш ама някои плачат :? Между другото се сетих че може да се направи аларма като спре помпата едно реле паралелно с НЗК да включи една сиренка 12V /те работят и на по ниско напрежение от UPS/ примерно и бягаш с шишето да гасиш какво ще кажете :)
danovsky - специалист
romanpm написа:
filmatoplo написа:
Ти се радваш ама някои плачат :? Между другото се сетих че може да се направи аларма като спре помпата едно реле паралелно с НЗК да включи една сиренка 12V /те работят и на по ниско напрежение от UPS/ примерно и бягаш с шишето да гасиш какво ще кажете :)

Те поморийските си я имат тая аларма ама 'кат не съм си в къщи????
filmatoplo - майстор
Майтапя се ,мен ако питаш аз не искам да се прегарят системите , нямат оправяне после особено в колекторна кутия .Когато слагам това - :) значи че мисля доброто и говоря на шега . :wink: За алармата -в котелните я имаще едно време .
точно до лентовия кабел има два джъмпъра с които ако не се лъжа се определя какъв акумулатор ще ползваш 12 или24 V ако греша значи тиристорите не ти са наред или транзистора BD139 измери и напрежението върху ценера и той се намира до лентовия кабел не трябва да е повече от 15 V
danovsky - специалист
Изобщо не искам да пипам там.Откачил съм му акумолатора и до края на отоплителния сезон съм си назначил "пазач"(жената).Спре ли тока връзва акумолатора,щом дойде-откача.Лятото ще го мислим!!!

Тема "Сервиз на "Интел"-Поморие?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: