• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
BALKY - специалист
Здравейте майстори !!
Тъй като ми предстои влизане в новопостроен апартамент, започвам да се ориентирам за майстори за различните дейности които ми предстоят ..
Та въпроса ми е горе-долу как вървят цените за полагане на фаян, теракот и гранито грес,както и колко е горе-долу разходната норма за теракол? Питам защото мои колеги ми предложиха майстори, от които единият работи на 35лв/м2 с негови материали, а другите на 22лв/м2 с мои материали..Нямам представа от качеството им на работа, но щом ги предлагат вероятно добре работят.
rendo - специалист
Виж работата на единя и работата на другия - която повече ти хареса - действай с него

Обзалагам се че и в двата варянта разликата да ти е около 100 лв макс .
сола 180 - специалист
А за къде говориш????Едно се взема във София друго във Варна и трето в мойто село.
Разхода го пише по чувалветата на лепилата ама много не му вярвай.
Па мастори много сам си го избери да не се сърдиш после на някой друг.
Успех.
Армагедон - специалист
Тези 22 лева на квадрат трябва да са за столицата :shock: , при нас са от порядъка на 10 - 15 лева в зависимост от квадратите :!: :!:
ebahti - майстор
20лв. за баня е нормална цена не само за София.........друг е въпроса ако майстора е "огладнял" и е склонен да свали от цената :|
Армагедон - специалист
" ebahti " искаш да кажеш че във Враца работите на подобни цени към този момент :o :o
Rumen Iankov - специалист
Ето виж един ценоразпис http://bgremonti.com/ceni_trud.html
А за въпроса на майсторите си го избери сам.Успех с ремонта. :)
Армагедон - специалист
Колега заглавието на темата на момчето е " Моля за съвет ", а не е " моля отрежете ми главата ", мисля че една от концепциите на форума е взаимопомощ(т)а :!: :!:
Rumen Iankov - специалист
Ами какво да кажа.На него са му казали цени 22лв на кв.метър.Отделно ще му вземат за поставяне на лайсни,пробиване на отвори,поставяне на капачка на сифон ,цена на линеен метър на фриз и т.н.Отделно ако трябва местене на Вик,монтаж на окачен таван,монтаж аксесоари и санитария в банята и т.н.Затова е най добре е да си вземе майстор,който да му каже комплексна цена за цялата тази работа. :)
ebahti - майстор
penchev написа:
Колега заглавието на темата на момчето е " Моля за съвет ", а не е " моля отрежете ми главата ", мисля че една от концепциите на форума е взаимопомощ(т)а :!: :!:
ти би ли споделил какво работиш и какви пари взимаш......и какво разбираш под рязане на глава-баня,кенеф,коридор са малки квадратури на които всяка 3та плочка се реже и т. н. иии не ми се пише и спори
  • 1
  • 2

Тема "Моля за съвет !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: