Мерси Джони
Но птичето си е там, настройките ми изглеждат точно както си ги снимал.
Нямам проблем с никой друг форум, освен с този. Той дори не ми отчита, че влизам с името и паролата 

kretio74 написа:Ами виж ся, хубаво е да си имаш гугъл хром, НО понеже е нов браузър, а сайтовете, които се създават се оптимизират за най-често използваните браузъри (интернет експлорер, файърфокс, опера и т.н.). Под гугъл хром някои сайтове НЯМА да изглеждат точно такива каквито трябва да са, затова не прави грешката да го инсталираш. Извинявам се за отклоняването от темата.KingoftheROAD написа:torbalan написа:има файърфокс - има проблемИма IE има сини екрани+вируси+спам в несвяст. Нама IE няма сини екрани!!!
няма файърфокс - няма проблем
Да колегата е прав firefox БЕШЕ най добрия засега браузер но както за жените и тук всеки си има мнение моето е GOOGLE CHROME и то след множествопроблеми на "лисицата "реших да го пробвам и много ми хареса
Пробвайте го. не се отказвайте в началото защото не сте свикнали .МНОГО Е УСТОЙЧИВ и НЕ бъгав![]()
![]()
![]()
![]()
silllveto написа:Мерси Джониuzera и паролата автоматично ли ти ги попълва ?Но птичето си е там, настройките ми изглеждат точно както си ги снимал.
Нямам проблем с никой друг форум, освен с този. Той дори не ми отчита, че влизам с името и паролата
silllveto написа:Мерси ДжониИзводът е само един: форумът изпростява, от там идват проблемита, но това е друга тема.Но птичето си е там, настройките ми изглеждат точно както си ги снимал.
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: