Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
silllveto - Майсторица
Мерси Джони :) Но птичето си е там, настройките ми изглеждат точно както си ги снимал. :? Нямам проблем с никой друг форум, освен с този. Той дори не ми отчита, че влизам с името и паролата :?
kretio74 написа:
KingoftheROAD написа:
torbalan написа:
има файърфокс - има проблем
няма файърфокс - няма проблем :)
Има IE има сини екрани+вируси+спам в несвяст. Нама IE няма сини екрани!!!

Да колегата е прав firefox БЕШЕ най добрия засега браузер но както за жените и тук всеки си има мнение моето е GOOGLE CHROME и то след множествопроблеми на "лисицата "реших да го пробвам и много ми хареса
Пробвайте го. не се отказвайте в началото защото не сте свикнали .МНОГО Е УСТОЙЧИВ и НЕ бъгав :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Ами виж ся, хубаво е да си имаш гугъл хром, НО понеже е нов браузър, а сайтовете, които се създават се оптимизират за най-често използваните браузъри (интернет експлорер, файърфокс, опера и т.н.). Под гугъл хром някои сайтове НЯМА да изглеждат точно такива каквито трябва да са, затова не прави грешката да го инсталираш. Извинявам се за отклоняването от темата.
Osiris - специалист
silllveto написа:
Мерси Джони :) Но птичето си е там, настройките ми изглеждат точно както си ги снимал. :? Нямам проблем с никой друг форум, освен с този. Той дори не ми отчита, че влизам с името и паролата :?
uzera и паролата автоматично ли ти ги попълва ?
пробвай да му изключиш функцията
може да пробваш и Opera
Johny - майстор
silllveto написа:
Изводът е само един: форумът изпростява, от там идват проблемита, но това е друга тема.
Osiris - специалист
може да му е поостаряла версията :? :shock:
ArturDent - Почти Безобиден
Explorer, Firefox, Opera, Chrome, Safari.... общо взето всичките са добри, проблема в 99% е в задклавиатурното устройство. Това устройство почва да слага разни plug-in-и toolbar и други неща които "оптимизират" нещо.
Какви чусесии съм виждал - по 10 toolbar-а дето показват и температурата на водата в Маринаската падина през 5 секунди, курса на виетнамския вон към източно-карибския долар.
Поспрете да инсталирате всичко което мига и ще ви се решат проблемите.
Opera и Chrome се държат малко по-стабилно точно защото за тях няма написани много добавки и потребителя не може да се изака много.
За Explorer има най-много, защото най-лесно се пишат, за Firefox - защото е доста популярен......
Абе най-големия проблем с компютрите не в Hardware или Software, а в Middleware ;-)
silllveto - Майсторица
Пробвах с изключване и после отново включване. Същата работа.

Джони, може и да е така, знам ли :?
Но съм съгласна и с Арт :lol:
Последна промяна от silllveto на ср май 26, 2010 10:42 pm, променено общо 1 път.
Osiris - специалист
много често ми се е случвало да запаметя грешна парола в Firefox или Opera и после да я забравя понеже знам че е в браузера и като се опитам след време да я използвам пак :shock: трябва да възтоновявам пароли :? опера не попълва автоматично дани а си има отделен бутон а Firefox-а направо си ги попълва с зарежданито на страницата
ако едното от двете ти е грешно PHP веднага те изхвърля като нерегистриран потребител :wink:
silllveto - Майсторица
Не съм запаметявала нищо във Firefox, всъщност мисля, че тук пробвах със запаметяване. Проверих дали проблема е в настройките за изображенията, след това, което прочетох тук:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=23215
тъй като този проблем ми се появи и с един друг рнрВВ форум.
Но отново без резултат :?
ArturDent - Почти Безобиден
Силве виж дали не си забранила Cookies за Направи си сам
Десен бутон -> View Page Info -> Permissions -> Set Cookies ->Allow
Това го направи на стартовата старница на НС

phpBB използва cookies за да запомня паролите. Виж и в настройките напродила си, както и там където се login страницата дали има отметка да влизаш автоматично....

Прикачен файл

Clipboard01.jpg
Clipboard01.jpg (89.88 KиБ) Видяна 3480 пъти

Тема "Проблем с Firefox" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: