• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
LazarGanev - "Велик майстор"
Милен написа:
Bobivan написа:
Бойлерите на "ЕЛДОМИНВЕСТ" имат още една защита-изхвърляем елиптичен фланец ,който се изкривява и изпуска водата при налягане над 3 бара!!Интересно че при вас не е сработила!!
Нещо си объркал баровете :lol:
wasko_bg написа:
За antonii и 2v6-за да се изкачи топлата вода на етажа ми е неободимо повече гориво, което да увеличи кинетичната енергия на молекулите на водата, а също така и повече време за да "обърне" течността на системата. В случая трябва да "надувам" яко котела докато достигна в работен режим. Помпата ще осигури циркулация на водата с по-малко разходи и по-бързо затопляне и топлоотдаване на отоплителните тела в апартамента. Работната температура на котела е 80-90 градуса, а разликата топла-студена вода е до 20 градуса.

Та питанката ми беше за помпата :!: Ще се получи ли с този модел помпа и някой от вас правил ли е подобно нещо при такъв воден стълб.
Друго си казва ученото - и на краставичар краставици може да продаде:-D !
dechev - специалист
alfafen

--------------------------------------------------------------------------------

При мен проблема е следния. Мисля да направя вътрешна изолация на външната стена и тавана с кнауф вата и пороизолация.

Голема напас тия порове ей :lol: [/u]
asinka - специалист
dundurma написа:
.....АНАЛЕН,ВАГИНАЛЕН,ВЕНОЗЕН,ОРАЛЕН........ОРГАЗЪМ.МАШААААЛЛЛЛА АРГО.нека си строят къщи за милиони,аз искам тва кефче :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:...............
Ооообичам да Ви чета, когато пишете така :razz:
ArturDent - Почти Безобиден
Тема: знам как става
Първи пост:
ochko69 написа:
много е ПРОСТО няма налягане на входяща вода МИНИМУМ 2 BAR
И за к'во се отнася ?
Justy - майстор
Как за какво - за входящата вода - без 2 бара си заникъде :? :lol:
martingr написа:
... технологията е импрегниране чрез много високо налягане - даже пишеше вакуум.
Е кое от двете? Високо налягане или вакум?
2betrendy написа:
Спряха ни със съпруга ми, защото бяхме без волани...
И как в карате тая кола без волани?
Ами то бисер до бисер бе братче - цяла мъниста:
http://www.napravisam.bg/forum/search.p ... or=ochko69
lubomirlz написа:
И точно на хора с неособено добри отношения с тока им препоръчвам да си го видят визуално,
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: