Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
aiako - специалист
Значи наредих стените ,сега ми остава пода и кърпежа но искам да ви попитам каква фугираща смес да си взема която е най-добра или ако не е най поне е добра.И тъй като плочките не са до тавана а до над вратата,там където свършват как е най-добре да го завърша?
Spokoiniq - майстор
покажи да видим тия стени... :-D
lenko71 - специалист
Каквато и фугираща паста да вземеш става. Аз работя с "Murexin" или "Maxit". Не ти препоръчвам "Fugacolor" - трудно се работи с нея (мое мнение)
Плочките отгоре ги скосяваш с лепило и това е. Само да не каже твоя човек после: дай да ги направим догоре.
SHL - специалист
:idea: Ето ти нещо с което от сега ще трябва да внимаваш!
Тази лира е монтирана на криво! Ако не се сетиш да я премонтираш, на края на работата приятелят ти няма да е доволен :)
Изображение
aiako - специалист
Ам,ето малко снимки на едната почти завършена баня,остава ми да боядисам тавана и да сложа санитарията.
Изображение
Изображение
Ето тук поне за мен си личи не професионализма :
Изображение
Това са ми снимките от нея,ако искате от някъде точно кажете си :-D
Почнах и съседната баня ето и нея
Изображение
Изображение
Това са ми снимките за сега,критиките добре ще ми дойдат :)
През това време направих и малко извън банята.
Изображение
(бащата слага лайсни между теракота и ламината...не го бива с плочките ) :-D
Изображение
Има и други неща и детайли но не остана време,мерси за помоща до тук и занапред надявам се :roll:
aiako - специалист
Ето едното апартаментче, снимките са стари за това има някой недовършени неща.Ако мина някой ден през другия апартамент,ще снимам и апартамента с зелената баня да ви се похваля и с него :D

http://aiako.snimka.bg/properties/bani.473920.17422825
chapara - майстор
Приятелю aiako ,аз лично с това изпълнение на баня не бих се похвалил :!:
Spokoiniq - майстор
Що бе, Чапар?За евтин хотел у палнината става, с тва семпло гофренце под мивката с 40-50 см отстояние... :lol:
chapara - майстор
Spokoiniq написа:
Що бе, Чапар?За евтин хотел у палнината става, с тва семпло гофренце под мивката с 40-50 см отстояние... :lol:
То само тва да е,ма наистина ли е ефтин хотел в планината

Изображение
aiako - специалист
Е приятели,средствата на собственика бяха безумно малко.Времето също беше малко,пространството е малко (интересно е как бойлера покрива половината баня :D).Важното за мен е че това беше първата и втората ми баня която съм правил, пък и че човека е доволен :)

Тема "Две бани." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: