• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Моля даите съвет за този апартамент как може да стане по друг начин за да се раздвижи малко. :? :? Даите малко съвети как може да стане пишете ми благодаря апартамента е тухла , сега е момента да събарям

Прикачен файл

000216_175113.jpg
000216_175113.jpg (23.81 KиБ) Видяна 7853 пъти
sasooooooooo - "специалист"
Моят съвет е освен едно малко прозорче от кухнята към хола, нищо друго да не пипаш. Нали се сещаш, както в сериала "Алф"
navi74 - напреднал
обърни вратите на бокса и спалнята да се отварят към стените,
и ако е възможно направи врата за бокса от към коридора
vekarata - специалист
Можеш да махнеш стената м/у хол и бокс.На нейно място направи хубав бар плот.Така хола/всекидневна ще стане 26 м.к Ще има повече простор. :rock:
Последна промяна от vekarata на вт фев 16, 2010 8:37 pm, променено общо 1 път.
2betrendy - специалист
аз лично бих съборила стената между хола и бокса, за да се получи отворена кухня.
Идея е и също да се направи там нещо от сорта на бар плот.
dundurma - специалист
недей бара стената на бокса...............какъвто и аспиратор да сложиш,ще мирише
niki_sap - специалист
Това е в общи линии най-доброто разпределение на двустаен апартамент. Не разбирам какв искаш да му пипаш? Може би според разпределението на банята можеш да преместиш нейната врата на нялъде така че да се получи по-функционален обем на банята (примерно душ кабина в някой ъгъл) и от там да се получи по-функционално разпределение на кородора - да има място за по-голям гардероб. Но всичко това зависи и от къде се намират изводите за мръсна вода в банята. Иначе останалата част от апартамента според мен не я пипай - разпределението е перфектно просто прецени как искаш да ти изглежда кухнята, хола и т.н. и може да се наложи малко да преместиш изводите за водата в кухнята например.
sasooooooooo - "специалист"
dundurma написа:
недей бара стената на бокса...............какъвто и аспиратор да сложиш,ще мирише
х10 :idea:
Трябва да имаш възможност да преграждаш кухнята. След време разбираш, че колкото и готино да ти изглеждат свързани бокса и хола, не е удачно. Шумове, тракания, миризми...Слушай патило :lol: Ами пералнята :? Фиуууууу...
ами аз мисля :? да саборя откам коридора стената и да го направя с бар плод а банята да слога врата откам спалнята и да скося малко на една страна спалнята какво ще кажете за тази схема :? :roll:
dito - специалист
И като ти дойдат гости, ще минават през спалнята ти за банята и ВЦ-то? Хитро, така ще се чувстват повече като у дома си :) Това може да си го виждал по 'мириканските филми, но там имат поне по 2 бани. Ако искаш да сложиш 2 врати, ще загубиш ценно пространство. Мен ако питаш, не си слагай таралеж в гащите, много си е добро разпределението ти.

П.П. Евентуално можеш да послушаш Ники, зависи от подробностите, които си пропуснал. Ако искаш, начертай схемата в мащаб 1:50 (1 м = 2 см.) и с малко по-точни размери. Така ще можем да ти дадем малко по-конкретен съвет. Ще загубиш 2-3 часа за смъкване на размери и чертане, но ще ти е много по-лесно после да мислиш.
  • 1
  • 2

Тема "преустроиство на апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: