Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
kretio74 - специалист
Добре де колега снимай го с телефона или с друго и го качи за да свършат тия спорове. ако е рутер влез с IP 192.168.1.10
user admin
pass admin
И пак ти казвам снимай го и качи актуална снимка!!!!! :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
mityom - специалист
ще снимам, а проблема е, че въобще не ми излиза прозореца за логване, IPто не знам, може и сменено да е ама го ресвах уж
Osiris - специалист
имам един такъв ASUS които работи само в сервизен режим и не се подава на препрограмиране не искам да те плаша но предполагам че и твоят случай е такъв :?
tyo - специалист
QUBS е търговска марка на Торнадо Системс Тези са ми отровили живота и не искам да ги чуя!!!
Явно колегата се подлъгал по цената. Всичките техни продукти са ...боклуци!

п.п. "Какво е по-лошо от китайски боклук? Китайски боклук поръчан от румънска фирма"
mityom - специалист
изкате да кажете, че като му вкарам нет с кабел и той ще го разпръсне с лаерлеса автоматично, ще пробвам
Osiris - специалист
не искам да кажа че рутера ти е "Мъртвец" :shock: :shock: :shock:
Както и моя ASUS :lцl:
mityom - специалист
колеги днес захраних рутера и му подадох нет през кабела и започна да разпръсква пт името default, значи работи, но остана въпроса как да се конфигурира примерно да се заклчи, име и така на татъка с 1.1 влизам в дсла на бетекарския рутер, възможно ли е този рутер да е само за разпръскване, макар, че не ми се вярва, требва да има меню
ArturDent - Почти Безобиден
Може да е на друго IP, на друг Порт.....
Възможните комбинации са:
255*255*255*255*65536=277102632960000
Можеш да почваш да пробваш....
mitko414 - специалист
Виж какъв IP адрес си получил от рутера.
Напиши същото в браузъра, само променяш последното число на 1.
После пробвай комбинациите на име и парола по подразбиране.
mityom - специалист
колеги дава ми адресите и настройките на DSL рутера на бтк(виваком) всеедно съм вързан директно за него а дефакто минавам през киубса, да не е маршрутизатор, нече знам какво е ама...

Тема "qubs меню" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: