Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
MaistorqgA - специалист
какво ще кажете за тоси смесител някои използвал ли е такъв вместо казанче ?

Прикачен файл

16_big.jpg
16_big.jpg (11.79 KиБ) Видяна 2852 пъти
todor_velikov - специалист
това е с фотоклетка,но според мен не е приложимо в домашни условия ,а повече за по-големи обекти,в повече навалица ,но ако ти харесва няма проблем да си сложиш :wink:
MaistorqgA - специалист
a как деиства ,на какъв принцип при присаствие на човек в банята или на определено разтояние
mitaka_vk - специалист
На определено разстояние, засича че има движение и включва водата за опрделен перид от време. На мен малко ми прилича на кран за писоар.
MaistorqgA - специалист
казаха ми че има такива но отгоре с бутон ,без фотоклетка,запознат ли си ? ако някои е виждал да даде информация или снимка
сола 180 - специалист
И какво ще смесва ако не е тайна? :lol: :lol: :lol: :lol:

Нищили сме въпроса за промивните кранове, потърси.
mitaka_vk - специалист
Смесителите с бутон по принцип са със специално предназначение, и се ползват както за инвалидни санитарни прибори така и за санитарни прибори на места където се изисква по високо ниво на стерилност. Има разновидности с електроника, с крачен цензура и друти. Понякога промивни кранове за писоари с фотоклетка и смесители се ползват и за обикновенни тоалетни. Можеш да срещнеш в някои от бензиностанциите на OMV има подобни системи и в съдебната палата бившия исторически музей.
Freja - помощник
Това е фотоклетка за писоар. Има и такива с пневматика, които се натискат отгоре. Не е смесител, а по-скоро дозатор за водата (студена). Зависи какви пари си съгласен да дадеш има на Геберит и май някакви китайски. Ако отидеш в Геберит ще ти кажат, че е неприложимо за тоалетна, а се ползва само за писоар. Зависи за какво ти трябва, но мисля че ако е за тоалетна ще е по-добре да сложиш вградено казанче с фотоклетка. Кажи за какво ще го използваш мога да те насоча за модела и приблизителната цена.
Freja - помощник
Така изглежда пневматиката за писоара на Геберит

Прикачен файл

734-CP.jpg
734-CP.jpg (8.41 KиБ) Видяна 2703 пъти

Тема "смесител" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: