• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Армагедон - специалист
В случая мисля че си надценяваш уменията - " с помощта на мой колега всичко стана точно (не ми се беше налагало да се занимавам с такова нещо) , просто си нямаш идея какво би се получило, ако скъсаш водопровода. Най - малкото потърси колегата си, защото той не ти е помагал, ами ти е свършил работата, :o :o
ПП сигурен ли си, че и в избите работят крановете !
моля да ме извинят калегите изказали се преди мен, но оставам с впечатлението че се изказват на ниво " Направи си сам "
Армагедон - специалист
ако все пак си решил да действаш сам ( без колегата ) нагрей с газова горелка колената :!: :!:
Pecatacool - специалист
penchev написа:
В случая мисля че си надценяваш уменията - " с помощта на мой колега всичко стана точно (не ми се беше налагало да се занимавам с такова нещо) , просто си нямаш идея какво би се получило, ако скъсаш водопровода. Най - малкото потърси колегата си, защото той не ти е помагал, ами ти е свършил работата, :o :o
ПП сигурен ли си, че и в избите работят крановете !
моля да ме извинят калегите изказали се преди мен, но оставам с впечатлението че се изказват на ниво " Направи си сам "
Приятел незнам защо се изказваш така иронично спрямо мен! Не мога да надценявам уменията си, защото все още се опитвам да придобивам същите! Колко опит според теб трябва да има един 20-годишен младеж? Да, колегата ми помогна и ми свърши работа, но това мога да го кажа аз! От твоята уста звучи като, че ли аз съм седнал на стола, колегата е дошъл с инструмента и ми е свършил работата без дори да съм попитал кое как е станало :| Да, ама не! Бях си закупил и водомерите и нужния инструмент (за мен, за да не се налага да викам повече колегата) и аз си свърших работата! Колегата ми е възрастен човек с известен опит и просто го бях помолил да ми даде акъл кое как и ако може да дойде вкъщи евентуално при проблем да не се шашкам!
Ако послушам твоя съвет по-добре да викна пак колегата, защото "надценявам уменията си" нали? И така цял живот когато ми се наложи да правя нещо по водопровода да викам колегата? Да, ама пак не!
И съвсем просто имам идея какво би се случило, ако скъсам водопровода и точно затова предпочитам да попитам тук във форума някой или друг въпрос и да изляза като невежа в нечии очи. Но накрая да напиша "Благодаря колеги, монтирах успешно водомерите", а не прескачайки глупавите ми въпроси да блесна майсторски във форума с тема под името:
"Помагайте колеги, скъсах водопровода, наводних целия блок!

И нека само да спомена, че вчера монтирах успешно водомера в кухнята... САМ, колега Пенчев!

Благодаря пак на всичките хора, които дадоха идеи по-горе и ме накараха да размишлявам върху различните начини за разрешаване на проблема и ми помогнаха по някакъв или друг начин!
Армагедон - специалист
Извинявай, контекса на мнението ми не е имало за цел да обижда никой !!!!!!!!
  • 1
  • 2

Тема "Помощ при монтаж на водомер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: