Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
greentree - специалист
Аз не съм много прашен ама да видиш къв стана подаааа ...пазих,пазих ,накрая ми писна ... прежалих го ...покриваш уж... ама ....ще го цикля ...и без тва е освежяване.... :)
greentree - специалист
Ето какво се получи с ремонта в хола :)

Прикачен файл

P24.jpg
P24.jpg (63.99 KиБ) Видяна 2895 пъти

Прикачен файл

P25.jpg
P25.jpg (59.52 KиБ) Видяна 2895 пъти

Прикачен файл

P26.jpg
P26.jpg (64.15 KиБ) Видяна 2895 пъти

Прикачен файл

P27.jpg
P27.jpg (70.05 KиБ) Видяна 2895 пъти

Прикачен файл

P28.jpg
P28.jpg (68.92 KиБ) Видяна 2895 пъти
greentree - специалист
остана само LED лентите на тавана...
За момента на северозападна страна нито перде,нито щора сме предвидили,но ме притеснява лятото ,че след 19 .00 ч. слънцето ще напича LSD-то.А това май не е никак добре.
P.S. Сори ако прекалих със снимките!

Прикачен файл

P19.jpg
P19.jpg (66.63 KиБ) Видяна 2894 пъти

Прикачен файл

P20.jpg
P20.jpg (73.93 KиБ) Видяна 2894 пъти

Прикачен файл

P21.jpg
P21.jpg (75.8 KиБ) Видяна 2894 пъти

Прикачен файл

P22.jpg
P22.jpg (66.83 KиБ) Видяна 2894 пъти

Прикачен файл

P23.jpg
P23.jpg (73.48 KиБ) Видяна 2894 пъти
Последна промяна от greentree на пет яну 21, 2011 8:05 pm, променено общо 1 път.
dechev - специалист
Бравос на мен ми харесва, а на прозореца кво се предвижда щори, перде?
stenmark - специалист
Ауууууууу супер =D> На мен много ми харесва, е вярно не малко парички си дал за всичко.Столовете ме кефят много и изгледа ,с удоволствие бих гледал мач от Премийершип с кен бира във вас!!!
muki - напреднал
да разбирам ли че кординатната система от чертежа си я пренесъл в точен мащаб на тавана и така по точките си пренесъл извивкитв дословно.Или си наредил целия под на помещението с картон,изчертал си дъгите,срязал си ги и си получил готови парчета за качване.Дано не мисля прекалено сложно :lol: и да стана за смях но ми е любопитно как си подходил
greentree - специалист
Нарисувах основните линии на които ще накова UD-тата на монтиран таван а останалото по шаблона без цялостно нареждане на листовете по земята,по-трудоемко ми се стори и неудобно.Винаги в стаите има багажерии.Нарисувах поне 30 пъти докъто ми хареса с поправките на листове,за местата на луничките ползвах нарязани на ситно кабели за да мога да ги местя съобразявайки се с местата на CD-тата,после след като оформих крайната идея един приятел ми помогна да го умалим с компа като спазим съотношението 5,5м. на 3.3 м.да е равно на умаления мащаб .Сканира го и го дооформи по-добре и по-плавно с някаква програма,като разграфи листа с чертежа на малки квадратчета отговарящи на 20см. всяко,така и основния таван го разчертах през реални вече 20см.Реших да го направя и в малко по-голям размер (колкото лист фибран )1,25 на 0.6 м. приблизително,но той не ми помогна особено,повече ползвах малкия шаблон.Нарязах умалени листчета отговарящи на размера на картона и почнах да ги въртя и режа така,че да имам най-малко фира.После всеки лист го разграфявам с чертилката 20 на 20 см. и пренасям линията от шаблона и те така.... :)
vessselinov - специалист
Много стилно изпълнение - много ми хареса.
Имам въпрос относно камъните зад телевизора. Може ли да дадеш малко повече информация - какви как се слагат и най - важното което ме интересува КАК СЕ БОЯДИСВАТ? Предполагам това е РУСТИКА от бетон или гипс. Грундират ли се фугират ли се, с какво и как се боядисват?
Изображение
EDI - майстор
greentree, климатика ти не е ли ТОШИБА JDR серията, чистокръвно японче, модел от 2003 г.
greentree - специалист
Относно камъните зад телевизора ....те са си истински и доста тежки :) ,само където немога да се сетя за името им,но ще го проверя и ще драсна в поста си.Продават ги по 6 бр. в кашонче и са около 72 лв.м2, били уж внос,колко е верно незнам ,но представляват Z-образна плоча която е слепена от няколко по-малки камъни които образуват релефа й.Не се фугират,защото са рязани доста точно и си пасват добре.Когато видях мострата ,направо много ме грабна,но като ги сложих направо ми се доплака,че не са криви-не са ,ама изглеждаха едни бледии...направо се съмнявах,че лака за камък ( който ми споменаха да мина 2 ръце) ще оправи нещата.Купих си някакъв лак -гръцки ,само че за мен беше важно да е мат за да изглеждат по-естествени и след като ги минах отгоре с четката....всичко си дойде на мястото...стисках палци и на краката да не избледнее като изсъхне лака :lol: Ето и две снимки по-отблизо на камъка за по-добра представа.

Благодаря за добрите думи!Опитвам се да дам идея и аз ,както аз съм имал нужда от такива :)

Прикачен файл

P444.jpg
P444.jpg (86.45 KиБ) Видяна 2755 пъти

Прикачен файл

P555.jpg
P555.jpg (100.87 KиБ) Видяна 2755 пъти
Последна промяна от greentree на пет фев 25, 2011 12:21 pm, променено общо 3 пъти.

Тема "Помощ за схема на таван...(малко остана)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: