• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
maxuel82 - специалист
То газта лесно ще се зареди ! Проблема е намирането на кислород! Тия големите бутилки не ги дават освен ако не им отнесеш друга--празна за пълна! Проблема е че няма откъде да си намеря бутилка! А да се купи си представям колко ще струва ! :-D :?
LazarGanev - "Велик майстор"
Струва около 100лв нова, заредена
vanko68 - специалист
И около 50-60 рециклирана в завода,с гаранция даже
idakieff - специалист
появи се проблем с кислородната бутилка била 65набор и не искат да я зареждат имало 40 год. живот и край на две места питах не искат да я зареждат и това е
реших да и сменя вентила и да я направя за пропан малко по тежка ама поне малка и сигурна а за кислородна ще взема нова малко по голяма 3.5л имало такива ми каза газаджията окло 100лв.
zhivko83 - специалист
Става ли с малък компресор с бутилка и да се поддържа определено налягане , както по бензиностанциите
- за това никой нищо не каза , вярно че е по - скъпо като решение , но поне въздух ще има винаги :)
filmatoplo - майстор
Кислорода е малко монопол , бутилките ги дават с депозит -при отказ ти вр парите.Ако имаш връски към някоя болница там зареждат ама къде :? Другия вариант е чрез прехвърляне от голяма на малка -малко опасно но съм виждал че става -тръбичка с 2 холендра се завива между двете бутилки и се отвиват крановете скачени съдове , след изравняване на налягането значи е пълна малката - с колко не се знае въпрос на проба .
LazarGanev - "Велик майстор"
С въздух не става иска си чист кислород
filmatoplo - майстор
За гмуркане за рапани става :-D
zhivko83 - специалист
Да , не съобразих , че трябва кислород ( О2 ) , а не въздух ( О2 + N + бла - бла ) :ops: :lol:
idakieff - специалист
почти съм готов остана само една ламарина да свия за нещо като куфер да закрепя бутилките
днес намерих по нова бутилка 80г. производство ще стане малко е по малка ама за начало е добре па после ще му мислим
нещо цялата тая работа не ми се връзва с мойта горелка кракра по голяма е от бутилките :lol: и ще ги смръкне за нула време май ще трябва да си купя някоя по модерна и малка предложиха ми някаква турска ама много пари 130лв. с три накраиника
дайте идея за горе долу добра марка на по тънка цена

Прикачен файл

ser.jpg
ser.jpg (51.81 KиБ) Видяна 8378 пъти
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "преносим оксижен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: