• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
isbul - специалист
Купих кухненски шкафове, но фирмата не предлага гръб. Гледах едни плоскости в Пркатикер -10мм, ако не се лъжа ПДЧ.
Въпросът ми е, дали ще е удачно да се залепи за стената, вместо да се дупчи?
На него няма да се монтира нищо, което да тежи, горните шкафове ще го притискат.
petrov_ - специалист
лепиш със силикон и ще стане и по здраво дори
rosso m - специалист
petrov_ написа:
:2thumbs: :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:
bayan - специалист
само силиндн /не ползвай монтажно лепило/стяга мого по бавн
G.M. - напреднал
Течен пирон на Бизон - 10мин.
laary - специалист
petrov_ написа:
Така ми е кухнята вече трета година и още 300 няма да мръдне :arrow: после ще пиша как е :roll:
vale22 - помощник
Ако ПДЧ ето не е с гетинаксово покритие (термо и водоустойчиво) не е удачно за гръб зад мивка и котлони !!! Иначе лепи със силикон .
rosso m - специалист
Зад котлоните можеби да но зад мивката защо
vale22 - помощник
Защото покритието на ПДЧто е много тънка хартия и може лесно да се надраска без да се иска , а после водните капки веднага го раздуват
iveliks - специалист
айде и аз да се включа относно ПДЧ гръб и лесното му надраскване мисля си не е толкова лесно е зависи от усилието на домакинята или ползващият го .Покритието е хартия на най -ниско качествените ПДЧ-та ако се използва ПДЧ с меламиново покритие незнам как така лесно се драска но въпрос на експоатация .аз имам такъв гръб на кухнята и от 3години не е мръднал дори и зад котлоните само трябва да се силиконира добре между него и плота и с една водозащитна лайсна и няма проблем .
  • 1
  • 2

Тема "Гръб на кухня - поставяне?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: