• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
iveliks - специалист
Колеги помагайте търся кабел за полилей който да е с прозрачна изолация и телта вътре да е сребриста .немога да намеря никъде такъв кабел при положение че се продават полилий с такъв кабел и моят е стакъв но е къс .Проверявах по магазините за авто озвучаване но там са или със меден кабел или са един сребрист и един меден както е на снимката която пускам на мен ми трябва само сребрист кабел .От София съм моля помагайте .

Прикачен файл

resize.jpg
resize.jpg (1.51 KиБ) Видяна 3804 пъти
докера - специалист
В "Практикер" /поне във варненския/ има такива с различна квадратура в електросектора . Но не разбирам какво пречи жилата вътре да са чиста мед /червени/ - предполагам от естетична гледна точка :?
ditronix - специалист
Търси АУДИОКАБЕЛ-има и с бели жила,и с цвета на натурална мед,има и такива с едно бяло и едно....медно жило да го наречем :cool:
Не се вижда от де си,ако имаш КОНРАД наблизо-питай там!
В. Петров - специалист
ditronix написа:
Търси АУДИОКАБЕЛ-има и с бели жила,и с цвета на натурална мед,има и такива с едно бяло и едно....медно жило да го наречем :cool:
Не се вижда от де си,ако имаш КОНРАД наблизо-питай там!
Защо побързахте да давате съвети, преди да попитате какво е работно напрежение?
peter_m - специалист
Не може ли да смениш направо кабела на полилея, а не да снаждаш :? Или държиш да е "сребрист".
iveliks - специалист
няма да се снажда искам да го сменя с по-дълъг в практикер София няма със сребристи жила нит в Баумакс и други голями магазини сега тръгвам по магазините за осветление дано някъде има .Засега е пълна греда.А всичко е заради естетиката корпуса е инокс и невърви кабел с медни жила не че неможе но ще потърсиме
ArturDent - Почти Безобиден
Абе, що не си купиш, къ'в да е и да го боядисаш, със спрей например?
Милен - майстор
Сложи си му един нормален кабел с двойна изолация например ШВПС 2х1. С този силиконов аудио кабел може да береш ядове.
iveliks - специалист
Колега какъв цвят да го боядисам нали целта е да ес прозрачна изорация ,а относно аудио кабела не мисля че ако се сложи 2х0,75 ще е проблем за крушка 40 вата но немисля за такъв кабел просто търся за осветит тяло кабел като тези който са на оригиналните полилей.
ditronix - специалист
И защо мислите че аудиокабелите няма да си държат на 300-400V напрежение?Какво да го питам за работното напрежение?Полюлей на 12V все още не съм виждал!Никакъв проблем с напреженията няма,който не вярва-негова работа.Достатъчно са ми годинките на гърба,за да пиша,без да мисля.Такива кабели съм ги проверявал за изолационно съпротивление с мегер на 1000V и не е имало проблеми.Така,както са на ролката-100 метра.Защото преди да започна да ги ползвам исках да потуша едни евентуални съмнения,които навяваше определението "АУДИО".Така че спокойно-нищо им няма на тези кабели,само дето по-качествените освен че са с прозрачна изолация са и с много по-тънки и много повече на брой нишки в проводника.
  • 1
  • 2

Тема "търся кабел с прозрачна изолация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: