Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
medel76 - специалист
Lambov,имаш право и аз мисля като теб.
vipltd - специалист
Вещите лица са най-много по строителството.
Няма възможност за изява /за работа/в БГ.Няма фабрики ,няма производство.Само с препродажба на стоки докъде?!
За болни бъбреци адреса е един,за ремонт на къща много.
MADMAXMARA - напреднал
За болни бъбреци адреса е един,за ремонт на къща много.

Да адреси за ремонт на къщи много но кадърните майстори са малко а във фирмите няма да ги намериш .
medel76 - специалист
Ти направо ме разби,а къде да ги намеря тогава
vipltd - специалист
Капитализма не търпи шуробаджанащина.
Не вярвам ,че има фирми,които държат и хранят паразити.
БГ клиента заслужава най-доброто качество,защото тук почти цял живот работим за една къща.
argonavt - специалист
МнениеФорум: Работа/Търся/Предлагам Пуснато на: Нед Фев 21, 2010 11:18 am Заглавие: търся сторителна бригада
Търся строителна бригада, фирма за укрепване на къща и реконструкция на покрив около Пловдив.Моля,пишете само на лични.
Ще е добре тази бригада да има инженер,строителен специалист.
Колежке medel76, като прочетох обявата в другия раздел реших и аз да се включа в мненията.
В строителството има инвеститор/този който дава парите и казва какво иска да се направи, но и знае какво количество работа трябва да се свърши/ и изпълнител /фирма или бригада/. Е , аз мога да се поява пред вас като фирма или бригада и сигурно задачата ще е "укрупете ми къщата и ми подновете покрива". Накрая резултата няма да се хареса на някоя от страните , почти със сигурност.
Защо пиша всичко това - инвеститора трябва да има ясна представа какво трябва да се извърши и да носи отговорността / за обема на работа , за избора на фирма и т.н./. В така поставената задача , търси се строителен инженер , който да е с фирма или бригада и да ми каже какво трябва да се ремонтира и естествено да е най-евтино, а отговорността е на инженера , респективно фирмата /бригадата/.

Капитализма не търпи шуробаджанащина.
и да допълня "гледане в канчето на другия" .

Е , трудно ще надживеем периода , когато всички бяхме "равни" , а някои "по-равни" от другите. Затова си търсим причина - турци , цигани , американци и др. , но не търсим причината в себе си.
MADMAXMARA - напреднал
medel76 написа:
Ти направо ме разби,а къде да ги намеря тогава

Виж си личните съобщения.
medel76 - специалист
Да,така.Аз си гледам само в моето канче
medel76 - специалист
Искаш да ми кажеш,че не съм писала както трябва ли или как да го разбирам
MADMAXMARA - напреднал
medel76 написа:
Искаш да ми кажеш,че не съм писала както трябва ли или как да го разбирам

Не искам да ти кажа че имаш съобщение на лични. :)

Тема "регистрирана фирма или майстори на ''черно''" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: