Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
The_FAN - специалист
въже за простор или обикновен конопен канап от железариите - те не се разтягат.
subzero - специалист
аз пробвах с корда и уж беше по дебела но пак се разтяга и ми дава отклонение :( маи ще пробвам с въже за простор :)
simeonov_74 - специалист
От близката железария ходи и си купи кабел от тънкият, мисля че беше 0,5 ако не се лъжа и няма да ти се разтяга. Аз две дъги у дома по този начин ги начертах без никакви проблеми.
dechoоо - специалист
Абе, математици :-D
Било показано как се чертае елипса, никой неползвал търсачката дрън, дрън, дрън :?Ама я ти бре Crafty, кажи на човека как се намират фокусите на елипса с дължина 4м., и ширина 2м....
И на мен ще ми е много интересно :lol:

А кръг най-лесно и право се чертае с профил :-D
subzero - специалист
dechooo е прав че търсачката не работи мн качествено :) а и наистина поне на мен ми е малко труднo да го направя но няма да се откажа :) сега пробвах с въжето от простора но и с него ми дава доста големи отклонения :? The Fan твоето въже за простор с метална нишка ли е 4е не се разтяга :? а за кабела които ми каза симеонов 74 маи ще е наи добре и няма да се разтяга поне, но ти как хващаш кабела там където ти трябва? защото въжето и кордата с които пробвах си ги захванах с видиики там където ми трябва а кабела с какво :?
subzero - специалист
благодаря на всички са мненията и съветите :) най накрая успях да го направя така че да ми хареса и на мен :) използвах канап които не се разтяга и стана доста добре поне според мен :)
petrov_ - специалист
най важно е на теб да ти хареса
ivanovrg - специалист
Елипса с ценитър C(x0, y0) и главна ос успоредна на оста x

Чертеж : http://www.math10.com/bg/geometry/anali ... e045-2.png
Дължина на главната ос A'A — 2a

Дължина на второстепенната ос B'B = 2b

Разтояние от центъра C до фокуса F или F' е
Формула : http://www.math10.com/bg/geometry/anali ... e045-9.png
Crafty - специалист
Колега ivanovrg, защо се хабиш, не разбираш ли, че някои хора само се чудят каква "умнотия" да напишат. Сега ще трябва да обясняваш какво е квадрат и корен квадратен :wink:
Човека вече си е свършил работата, dechoоо няма да се промени ... приказка за кучета и керван ми идва наум :razz:
ivanovrg - специалист
е аз за някой следващ нуждаещ се
:-D

Тема "въпрос относно направа на форма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: