Master_Kenobi написа:и аз съм хвърлил много труд преди 10 години да направя дървената дограма като нова - и стана -свалих стъклата, свалих боята, много кит и шкурене, нови механизми, заместващи райберите и закривените пирони, уплътнения( включително тези със силикона и тест гел ) и преди 2 години смених старата дограма с пвц и .... напълно съм съгласен с цитатаmitko414 написа: Форума е наречен "Направи сам". Можеш ли да си направиш сам PVC?Айде, като е "Направи сам", да си леем сами теракота, да си правим сами паркета и боите, от кухненски нож да си направим трион... Какво още?!![]()
Иначе, щом питаш, точно аз, мога сам да си направя и ПВЦ и дървена дограма. С подходящ инструментариум, разбира се. Не мога сам да си направя профилите обаче. Така че, да не изпадаме в крайности.
По темата: Ако ситуацията е да се закърпи положението за няколко години, нямам против. Винаги съм уважавал нестандартните решения, макар и в случая да се сещам и за по-лесни (и евтини) начини да се реши промлемът. Но да не забравяме какво заглавие е сложено на темата - "... ПВЦ и Алум. - излишни". Не мога да се съглася, че методът е алтернатива на стъклопакетната дограма - от какъвто и да е материал.
Та, за това реагирам така, не се заяждам, но е тъпо да има гръмко заглавие без съдържание...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: