• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
zhivko83 - специалист
в повечето случаи питащия става по хитър в последствие
:lol:
Можеш да сложиш радиатор и там където няма прозорец , само желание да имаш . :-D
perdeee - специалист
Прав си за радиатора но маи няма да е толкова ефективен а и ако в последствие се окаже че там ще има някакви мебели се получава много неприятна ситуация която искам да избегна. А никои нищо не каза за захранването на двата етажа ще се получи ли с две 32мм тръби или си е по добре така както е на схемата говорим за първият етаж?
naskov - майстор
perdeee написа:
А никои нищо не каза за захранването на двата етажа ще се получи ли с две 32мм тръби или си е по добре така както е на схемата говорим за първият етаж?
И двата варианта стават. Ако не ти се правят три колекторни кутии, както си дал на схемата, можеш да минеш с две кутии като ги захраниш с ф32
Dansaver - специалист
Не е лошо да решиш предварително дали ще слагаш радиатори или конвектори за да стане по компактно тръбите до радиаторите/конвекторите.
По мощния ми конвектор е с ляв вход, а по малкия с десен, а са една и съща марка, но като ги вземах не се замислях, не ми беше приоритет красотата, но сега ме дразнят :crazy:
filmatoplo - майстор
Какъв вид е конвектора :?
perdeee - специалист
А аз към какъв вид конвектор да се ориентирам? Инсталацията на вторият етаж е вече изградена сега остана и да топли :) днес започвам първият.
zhivko83 - специалист
Колега , когато сваршиш пусни малко снимки , ако не е проблем :)
perdeee - специалист
Разбира се че не е проблем ще пусна.
Dansaver - специалист
filmatoplo написа:
Какъв вид е конвектора :?
http://acv-bg.com/newsite/index.php?pag ... =2&lang=bg

от серията VM2
filmatoplo - майстор
Защо пишеш че тръбите му се виждат и те дразнят . :?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "дали ще проработи тази инсталация за парно?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: