Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
cakev79 - специалист
това вече е др,и тази информация ми е полезна
stiv1961 - майстор
cakev79,cakev79-приятелю,ами аз ти пуснах линка веднага в отговор на твоето запитване.Нищо-стават грешки.Действай-in vino veritas/понякога и в ракията./
cakev79 - специалист
не схванах смисъла нещо на последнота писаница ама карай
velsi - Почетен майстор
Е, какво има да схващаш. Човека ти е дал линк в първия си пост в тази тема. Този текст е копиран от там. А ти не само, че не си го прочел, ами и го нахока.
cakev79 - специалист
там съм прочел какво пише,ама да ми казва че ме мързи при положение ,че съм казал от какво се интересувам,а тои ми9 говори за др.
kapanec - специалист
cakev79.Не се оправдавай на всички ни стана ясно за какво става на ? . Но ако имаш малко достойнство си се извини за тона :?:
cakev79 - специалист
Аз ли съм т.п или вие.Я вижте четвъртия отговор по темата на кой е.А от къде ли съм взел инфото та да се реша на това. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Извинявайте ако съм груб,ама не ме правете на луд.
Делян - специалист
И цялата тая кавга за един ред лозе от 5м :roll: Хайде, другия месец бучкай пръчките и да свършва спора. Реши ли какъв сорт ще е?
cakev79 - специалист
Понеже обичам повече виното мисля да е мерло.На гости на приятели ми хареса тяхното вино.Имаше страшен аромат.Та сега чакам да ми кажат сорта да сложа и от него.Нещо белгийско беше.
cakev79 - специалист
Някои знае ли нещо повече за сорта сензо.Казаха ми,че аромата на виното бил от него.Сега ще разгледам с гугала,но все пак повече се доверявам на преценката на ползвател.

Тема "лози на ред" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: