Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
chapara - майстор
Аз си мисля ,че фирмите и те имат издръжка и ,че не всички карат джипове за по 100000 лв.Никак не е скъпо всичко около нас,а доходите са ни ниски и от това сме принудени да гяволуваме.
Няма как да се добие една цена,на фирма и майстор,то е елементарно и ясно.Всеки има право на избор.Няма да зачеквам темата за предимства и минуси.Бил съм и от двете страни на барикадата.И от двете не съм забогатял.Рецепта готова няма и за това си мисля,че въпроса е риторичен.
n.nikoloff - специалист
Всъщност под "регистрирана" какво точно се пита - да ли си е регистрирана като фирма или дали е допълнително регистрирана в строителната камара.
ArturDent - Почти Безобиден
nikoloff :razz:
, под "регистрирана", аз разбирам поне за категория 4. Ти знаеш какви са изискванията.

П.П. Някои фирми ще паднат от "регистрираните", щото май имаше изискване за сгради в последната година?
vipltd - специалист
На семинара за сертификати до мен седеше един завършил
хранително-вкусова промишленост.
За съжаление Камарата я интересува само таксата и задължението фирмата да има десетина осигурени работници.
n.nikoloff - специалист
При сегашните условия кракът ми няма да стъпи в тази камара!!!! Не е само до таксата. Под една или друга форма си длъжен да им поднесеш на тепсия всичките си търговски тайни.
medel76 - специалист
И кажете ми при тези условия как да имаш на такива фирми доверие след като камарата не си гледа работата. :sad:
Човек като погледне,че там е регистрирана някоя фирма и се успокоява че ще му свърши работа...но уви
Значи стигам до извода,че всичко е късмет....
future - специалист
medel76 написа:
Значи стигам до извода,че всичко е късмет....
Правилно заключение.И с фирма и с майстор ,всичко е въпрос да уцелиш правилния избор.

Тема "регистрирана фирма или майстори на ''черно''" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: