Проявете вашата изобретателност.
bisplus - специалист
Наистена е супер...абе направо е мнаго фешЪн! Успях да я копна и увелича до такава степен зада ми стане ясно но зада я постна тук я намалих но се надявам все пак да се вижда нещо.

Прикачен файл

Untitled-2.jpg
Untitled-2.jpg (245.61 KиБ) Видяна 38680 пъти
bisplus - специалист
И още нещо..необходимото осветително тяло е това което съм постнал но трябва да е от тези които със фасумка....просто сега не намерих подходяща снимка в нета. Надявам се да се сещате :) :) :)
bisplus - специалист
а ета я и нея

Прикачен файл

NA_22w.jpg
NA_22w.jpg (3.96 KиБ) Видяна 38676 пъти
ilko81 - напреднал
Лампата е супер и много трудно може да разбереш от какво е правена.Поне до колкото разбрах се връзват на кръгове(100-110 кръга),обаче отделните кръгове как се захващат не е обяснено.И ако се захващат директно към крушката и тя е обикновена, няма ли да се нагряват? :?
ida - специалист
Супер! :) А как се получават тези "чупки" в края на свинските опашки? На някои от снимките се виждат много ясно. В първия момент помислих, че лампата е от сламки :?
bisplus - специалист
" Свинските опашки" всички са нанизани на една "свинска опашка" която след това е съединена с друга. След това се захваща за крушката(както на стъпка 4)....и така следващите и следващите докато се "облече" цялата.
А за това как са постигнати тези чупки мога да кажа, че със сигурност просто са огънати
Justy - майстор
Зипчетата са 15 см. и фабрично си имат леко огъване. А луминесцентните лампи не греят. Така, че - напред - аз вече ги пратих в офиса - тези счетоводителки да не се чудят какво да правят по цял ден, ами да вдяват произведения на изкуството :)
Justy - майстор
Имам и бели, имам и цветни. И изрично поисках да ги измерят - 15 см. Вервай ми :)
Justy - майстор
Общо взето избираш мощност и форма. С права тръба ще стане тип гъсеница :) Отивам до едно магазинче наблизо, ако има нещо интересно ще го постна.
Justy - майстор
Луминесцентни тела " тор " - диаметър 20 см., мощност 20 вата - 5.60 лв. 30 см., 30 вата - 6.80 лв.фасунга 10.60 лв. Ако някъде има по добри цени - пишете.

Тема "Декорация на лампи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: