• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
marto - специалист
Незнам дали уцелих подфорума ама ми се струва че темата е за тука..Имам един еленски трофей (не мой де) и искам да си го закача в заведението ама няколко опита се увенчават с неуспех..
Ако някой знае за някакви тънкости да не се срами а да споделя :)

Това е трофея..
Изображение
Изображение

искам да го закача на дървената колона встрани от керемидите и под тонколоната
Изображение
marto - специалист
С глигана нямах проблеми ама той е закачен (незнам как) на дървена плоскост,и се монтира с едно пиронче за 2 минути..
Изображение
Армагедон - специалист
колежке на кой си сложила тези рога :klatsch: :klatsch: горкият :irre2:
marto - специалист
Колежката на снимката ми е годеница \:D/ и рогата са големи ама неможем да ги монтираме :-D
stiv1961 - майстор
Пробвай с набити шишове в гредата,сочещи нагоре и встрани.Този пълнеж -какво е?Килограми ориентировъчно?
Градинар - специалист
що не пробваш твоята глава да закачиш?
отвратителна работа!!!
romanpm - майстор
Градинар написа:
що не пробваш твоята глава да закачиш?
отвратителна работа!!!
=D> Браво , ти закачи твоята вече явно е толкова пълна :lol:
penchev според мен трябва крепежът да е към черепа /тръба/ да слезе по врата и на планка към стената защото там е здраво и тежко същевременно :?
pavkatay - майстор
аз съм ловец, но не съм подкован в тази област, но има ловни форуми, където биха ти дали съвет, не бързай, за да не съсипеш трофея. това нещо тежи и си иска осигуряване, а и тежестта е отпред.
marto - специалист
stiv1961 написа:
Пробвай с набити шишове в гредата,сочещи нагоре и встрани.Този пълнеж -какво е?Килограми ориентировъчно?
Пълнежът е някаква слама :? и си тежи,сигурно 7-8кг
pavkatay - майстор
повече от 7-8 кг е със сигурност. само рогата по спомени мисля, че са 10-ина кг на благороден елен.
  • 1
  • 2

Тема "помощ с някои екстри за механата.." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: