Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
naskov - майстор
С тока бяхме приятели едно време, сега не сме много близки :) Иначе мерси за съвета. Все пак не ми стана много ясно мога ли с моите инструменти на лаик- фазомер(фазоуказател) и китайски мултицет от 5лв , да установя дали има пробив в нагревателя
alsted - майстор
Хора и в по-добри отношения с тока в подобен случай ще се ориентират към чисто механическа дейност с цел визуална информация за реалното физическо състояние на нагревателя. Ако някой е на друго мнение - да го споделя :wink:
naskov - майстор
Вярвам ти :) Разбрах-трябва си разглобяване
Osiris - специалист
alsted написа:
Хора и в по-добри отношения с тока в подобен случай ще се ориентират към чисто механическа дейност с цел визуална информация за реалното физическо състояние на нагревателя. Ако някой е на друго мнение - да го споделя :wink:
ей това е приказка!!! :? :klatsch:
fbr - майстор
Хора с неособено добри отношения с тока, първо биха премерили съпротивленито на този нагревател, пък било то и с китайски мултицет, и с резултата от това измерване биха направили извод за физическото му състояние.
lubomirlz - специалист
Да ама китайския мултицет дали би измерил изолационното съпротивление, което пък е пряко свързано с физическото състояние на нагревателя :-D Аз силно се съмнявам измерването да е коректно.
И точно на хора с неособено добри отношения с тока им препоръчвам да си го видят визуално, не е кой знае какво да се развъртят няколко болта. :)
lubomirlz - специалист
Колега какво стана с бойлера.

Тема "Бойлер SUN SISTEM загрява много бавно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: