Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
sasim - специалист
Така въпросът ми е какво вградено казанче да избера на прилична цена?В банята ще слагаме и тоалетна и решихме да е с вградено казанче.При покупката за какво да гледам ,кои са по-добри, развалят ли се повече от обикновените,и ако ми препоръчате от от някое място на разумна цена ще съм ви много благодарен. Благодаря предварително.Става въпрос за София.
Freja - помощник
Моят съвет е Геберит. В зависимост от това каква тоалетна ще слагаш има и различни цени...За окачената цената на казанчето е към 500 и бутона е още 60 до 130 лв. Има и по ефтини, ама ти си помисли дали ще вградиш нещо без да си сигурен в него. Ако ти предлагат болтове не си взимай - 2 шпилки от железарията ще ти свършат същата работа.
sasim - специалист
Тоалетната ще е стояща на пода , няма да е висяща.
Freja - помощник
Веднага паднахме на 230 някъде за казанчето... дай мейл мисля че ще намеря някъде ценовата да ти я пратя
dmi - специалист
ххахаха геберит? казанче за 500 лв????? па то гроето не е толкова скъпо, да не говориме за виегата, която е в пъти по-добра и от двете.
Вземи си Алка пласт - около 200 лв са с констр. и може би с 50-60 лв по-евтини без конструкцията. Това е най-бюджетното цена/качество поне от 2-3 години на пазара.
Freja - помощник
Геберит е на българския пазар от 10-15 години и до сега не съм чула оплакване. А знаеш ли колко хора си разбиха баните на по 2-3 години с Виега и Грое?!!! Може да е по-скъпо, но поне знаеш, че е вечно...
Dansaver - специалист
Няма нищо вечно приятелю!
Но това за разбиването ми е доста странно. При добър монтаж не би трябвало да има никакъв проблем. Нещата които могат да дадат дефект са на достъпно място за смяна при всички казанчета.
Аз ползвам словенски 170-180лв + 30лв бутона - едното е вече на седем години.

За мене основното предимство на тези казанчета е висящия монтаж на чинията, затова не виждам смисъл от вградено казанче и стояща на пода чиния :?
sasim - специалист
Ами при мене мястото е малко и основната причина ,е че са по- компактни от обикновенните,а и не се вижда казанче ,не се показват меки връзки и така нататаък.
cvetan83 - специалист
За около 250 лв един вариант е "Japar" за сега само добри отзиви имам, здрава структура, надежден механизъм и хубави бутони само не си взимай на KOLO защото структурата е като от фолио и трябва допълнително да се укрепва.
muki - напреднал
искам да питам по-опитните ,структората на казанчето как я облицовате,картона в структората ли го навивате ако е с картон или???сигорен съм че всеки има свои начин,както и че всеки случай е различен

Тема "Какво вградено казанче да си сложа?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: