Здравейте, колеги!
Тук има толкова красиви неща сътворени от вас. Това е като своеобразен парад на красотата. Благодаря и за съветите които давате по различни практически въпроси, те са в помощ на широк кръг от хора.
Без значение от възможностите на човека много по-ценно е, а и удовлетворението е огромно, когато сътвориш нещо със своите ръце.
Ето какво постигнах в преобразяването на банята ни. Доста време ми отне. Трябваше да дазрешавам неизвестни от различно естество понеже всичко ми бе за първи път. Накрая грейна, по думите на жена ми-уникална баня.
Тук има толкова красиви неща сътворени от вас. Това е като своеобразен парад на красотата. Благодаря и за съветите които давате по различни практически въпроси, те са в помощ на широк кръг от хора.
Без значение от възможностите на човека много по-ценно е, а и удовлетворението е огромно, когато сътвориш нещо със своите ръце.
Ето какво постигнах в преобразяването на банята ни. Доста време ми отне. Трябваше да дазрешавам неизвестни от различно естество понеже всичко ми бе за първи път. Накрая грейна, по думите на жена ми-уникална баня.
Прикачен файл
Зазиждане на тръбите и поставяне на мастарите.
Photo-0371.jpg (46.86 KиБ) Видяна 7360 пъти
Прикачен файл
поставяне на тръбите за мръсната вода и сифона и изправяне на стените
Photo-0351.jpg (62.09 KиБ) Видяна 7360 пъти
Прикачен файл
прекарване на водопроводните тръби
Photo-0166.jpg (49.72 KиБ) Видяна 7360 пъти
Прикачен файл
канали за ВиК
Photo-0158.jpg (46.79 KиБ) Видяна 7360 пъти
Прикачен файл
ВНИМАНИЕ! Така се работи, че е голяма пушилка. Къртене на старите плочки и сваляне на боята.
17.10.09 14'25.jpg (53.32 KиБ) Видяна 7360 пъти