От мобилни телефони до цифрови камери
rymbym - напреднал
Здравейте, от скоро ползвам айпод и не съм в час.Форматирах го и сега не ми излизат папки като: най-често плейвани,последно плейвани.Ако някой може да помогне ще бъда благодарен. Айпода е нано 4г
naB4o - специалист
Как си го форматирал ?!?! По-скоро си си изтрил библиотеките ?
Osiris - специалист
rymbym написа:
Здравейте, от скоро ползвам айпод и не съм в час.Форматирах го и сега не ми излизат папки като: най-често плейвани,последно плейвани.Ако някой може да помогне ще бъда благодарен. Айпода е нано 4г
форматирай с iTunes :wink:
rymbym - напреднал
ами изтрих предишното съдържание и избрах заводски настройки после.Ако форматирам с айтюнс трябва ли да местя музиката за да не се изтрие?
Osiris - специалист
къде да местиш музиката ???
rymbym - напреднал
примерно на лаптопа за да не загубя музиката от айпода!Не мога може би да обясня както трябва, защото не му разбирам нищо но все пак благодаря за отговорите
naB4o - специалист
Не можеш да ползваш ipod-a като "флашка". Освен ако не е Touch, и не е jailbreaknat, и използваш друг софтуер за прехвърлянето. Можеш да сваляш музика от под-а ако е КУПЕНА от iTunes...

Всичко е синхронизирано с библиотеката в туньо. Т.е. триеш от библиотеката и след синхр. те си трие и от пода. Ако изтриеш музиката от комп. (която е на под-а) и после синхр. има вероятност да се изтрие и от под-а според настройките на тунс.

Ако не искаш да си загубиш старата музика от ipod-а не трябва да си триеш библиотеките от тунс. И аз не му разбирах, ама като поиграеш ще свикнеш :)

Тема "айпод" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: