• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
ist
Здравейте,
Търсих из форума някъде да се споменава за хартията за фуги на кнауф, но не намерих. Затова, моля ако някой има опит с нея да сподели. Интересува ме с какво се лепи. Обработил съм си фугите на тавана (от гипсокартон) със самозалепваща фибро лента, и фугенфюлер, но за по сигурно че няма да се спукат искам да сложа и хартия. Пробвах да я залепя като я омазвам с фугенфюлера и после я притискам с шпаклата и се получава, обаче е много трудна операция и доста мръсна. Реших, че има по-лесен начин, затова реших да питам във форума ако някой има опит да сподели.

10x in adwance
Crafty - специалист
Knauf нямат хартиена лента за фуги, както е правилно да се казва. Sheetrock са производители на тази популярна екстра. Има я по фирмите търгуващи с материали, за сухо строителство.
BORISOV - помощник
Има хартиена лента за ъгли.Не си спомням какво производство е,но съм я купувал от КНАУФ. Лепил съм я с шпакловка,но по-добре с готова на КНАУФ.
ist
BORISOV написа:
Има хартиена лента за ъгли.Не си спомням какво производство е,но съм я купувал от КНАУФ. Лепил съм я с шпакловка,но по-добре с готова на КНАУФ.
Каква е тая готова шпагловка на кнауф?
dechoоо - специалист
В момента се сещам за F2, но тя е финна шпакловка!
jakuzi - специалист
KNAUF има хартиена лента :
1брои-3,35 лв. цена на едро и с дължина 90 метра.
ist
jakuzi написа:
KNAUF има хартиена лента :
1брои-3,35 лв. цена на едро и с дължина 90 метра.
Аз вече съм купил лента! Въпроса ми беше с какво се лепи.
The_FAN - специалист
с тиксо ! :lol:

а ти как мислиш ? С какво се лепи лента за шпакловка ?
ralev - специалист
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=1136

с хартиената лента е по същия начин
dechoоо - специалист
The_FAN написа:
с тиксо ! :lol:

а ти как мислиш ? С какво се лепи лента за шпакловка ?
Плюнка :?
  • 1
  • 2

Тема "Хартия за фуги на кнауф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: