• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
shadowman - майстор
Аз съм кантирал 54 мм (3х18), а кант правят на места по поръчка.
maroka - специалист
E...кант по поръчка, дрън-дрън. То на човека я му трябват 20-тина метра, я не :) Тоя кант ще му излезе солено, да не говорим, че силно се съмнявам някой да направи по-малко от 100 метра кант по поръчка.

Пък няма да е зле предварително да си провери Колегата какви кантове се предлагат засега на тази ширина. Избора е ограничен като цветове и дебелина...да не стане после всичко с ХПЛ :-D
shadowman - майстор
Не знам за колко ще се навият да правят, но предлагат тази услуга и ако човека реши ще му кажа къде го правят и да се разбира с тях, а като цена за канта не вярвам, че ще излзне много скъпо при положение, че 0.8/22 го взимам на 25 ст с ДДС (такава цена няма другаде, а като качество е много по-добър от тези които прави Рали М, а тяхната цена е двойна).
maroka - специалист
Виж сега, то всичко става - зависи на каква цена :)

Колегата да каже какво е решил да прави и тогава да се дават съвети. Тука малко прекрачихме границата...кантове по поръчка, ХПЛ-та, кантиращи машини...стана мазало :-D

Най-накрая ще излезе, че трябва един малък плот за ТВ модул и сума ти писане на вятъра.

Преди време един юзър искаше съвет за криволинейно кантиране и правене на радиус на ПДЧ.
То го пратиха за шлайфове, за шкурки, за оберфрези, за ръчни кантирачки, за хелметекс, за фрези и фрезери за кант...къде 600 - 800 кинта:)

Накрая се оказа, че му трябвало едно малко заоблено плотче за бюрото...отиде в първият мебелен цех и за 16 лв му го направиха, включително и с материала :-D

Та мисълта ми е, да се разбере какво точно иска да прави колегата и тогава да се дават насоки...така само си чешем езиците :-D
слави80 - помощник
кант на 54мм се продава в термопал -намират се точно на малкото кръгово на гара искър към летището
ipenev - помощник
Мале не се карайте бе хора, ако трябва от 36 мм ще се направи :) . Питах просто от любопитство, защото ми харесва. Предстоят ми много неща да си правя, но има много време до тогава. За сега си правя временни и максимално евтини неща, но здрави (опитвам се да си правя).
За сега съм си завършил кухненски шкафове в зъботехническа лаборатория и сега чакам да ми станат плоскостите за едно двуетажно легло.
Благодаря за отзивчивоста, като имам питанки пак ще питам :)

P.S.
Сетих се какво да питам, къде в София има криволинейно рязане и кантиране аз си ги правя в Герман, не знам как се казва фирмата, но май нямат криволинейно
maroka - специалист
Ми аз не видях някой да се кара :)

Просто обсъждаме възможностите, а сега вече знаем, че проекта ти е разсрочен във времето и имаш алтернатива за 36 мм.

Иначе на въпроса ти - почти всеки мебелен цех предлага криволинейно кантиране на детайлите :)
Предлагаме и криволинейно рязане и кантиране на цени:
-Рязане- 2 лв./л.м.
-Кантиране- 2,50 лв./л.м.
Ето и цени на другите ни услуги:
Разкрояване и кантиране на плоскости от ПДЧ и МДФ . Изработка на вратички и детайли от пдч, мдф, масив. Мебели по поръчка и на склад-продажба, монтаж, транспорт. Работим с всички по-известни и качествени материали.
Цени на услугите предлагани от "РАЗВИГОР-БМ" ЕООД :
1. Разкрояване: 2440/1830-18 лв.; 3660/1830-22 лв.; 2800/2070-20 лв.
2. Кантиране : дебелина: 0.45мм.-0.50 лв./л.м.; 0.8 и 1мм.-0.60 лв./л.м.
2мм.-0.90 лв./л.м.
3. Изработка на вратички МДФ профили: 5 лв./бр.
Рязане под ъгъл, кръгово, заобляне. Фрезоване. Разпробиване.
Цехът се намира в кв. Требич. Предлагаме посещение на място, транспорт (безплатен при количества), проект и план на разкроя.
088-963-40-98 Ивайло Тодоров
  • 1
  • 2

Тема "50 мм дебелина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: