• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
cakev79 - специалист
Здравей те.Братми ме е заял да му правя клетки за заици-заичарници.Ще съм благо дарен,ако някои ми качи снимка на готови такива да не я мисля мн.Благодарен ще съм и да споделите някои тънкости ако има такива.
Георгиев - специалист
За зайчарници най-лесно е да направиш обикновена дървена рамка с рабицова мрежа. Как ще се хранят вече е опция, дали през вратичката в хранилките (хранилката може да е обикновена дъска закована напречно оформяща корито заедно със стената) или храилката ще се вади като чекмедже... като цяло изисквания никакви от страна на зайците, а опциите са от страна на човека как ще му е удобно.
cakev79 - специалист
точно за удобството при ползването и обслужването питах
cakev79 - специалист
качете ми снимки моля
jameson_2001 - специалист
не е кой знае какво,абе става...

Прикачен файл

rabbit hutch and run.jpg
rabbit hutch and run.jpg (59.4 KиБ) Видяна 31709 пъти
cakev79 - специалист
мн благодаря,това ми харесва
bmi - напреднал
Много интересна клетка е посочената по-горе. Трябва обаче да се мести всеки ден, ако е на пръст, за да не прокопаят зайците под нея и да хванат гората.
Виж тук: http://forum.zaicite.info/index.php?sid ... 8f31ba5661
има споделено доста по казуса.
cakev79 - специалист
Ще има ли пробллем ако направя рамките за клетката от арматура,и след това се облече с мрежа,а на дъното дъски?
Red_line - специалист
cakev79 написа:
Ще има ли пробллем ако направя рамките за клетката от арматура,и след това се облече с мрежа,а на дъното дъски?
даже мисля че ще е по добре защото зайците все пак са гризачи и летвите няма да им се опрат за дълго от опит знам.моите съм ги заградил с винкели и по-дебела мрежа че колко летви отидоха а тази най- тънката мрежа не им е никакъв проблем :shock:
stanimir62 - специалист
Много хубав проект и не само за заици :shock:
  • 1
  • 2

Тема "клетки за зайци" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: