• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Стефан - майстор
Благодарение на помощта на сина ми, вече НЯМАМ проблем. Нямам я гадната икона, и софтуера ми е легален :lol: Само не ме питайте как стана - не мога да го обясня. Просто следвах инструкции.
Justy - майстор
Браво на сина ти =D> Черпи го легално една бира :prost:
Стефан - майстор
Justy, на него му коства 10 секунди, а на мен поне 20 минути. За голямо съжаление, не е в България - иначе и цяла каса е малко.

Но, не е ли за съжаление, че мозъците избягаха от България!!!! Не говоря за сина ми само. А изобщо. С този наш балкански синдром сме обречени на стрели и копия :?
HD - специалист
Здравейте,

нямам време сега да чета горепосочените линкове, но ако искате, аз имам едно мъничко ЕХЕ точно за тази цел - премахва ейтая петолъчка, когато вече се е "намърдала" в компютъра. Само го стартираш и после май искаше рестарт и готово - премахването става за секунди общо взето.

Ако някой иска да дава мейл и да му го пращам.
Стефан - майстор
Даже няма нужда и от рестартиране - просто се подменя номера. И всичко е ОК. Да го д....... Майкрософт с бг хакерите. Извинявам се за ...... Ама ми е кеф :lol:
hygro - майстор
Стефан написа:
...просто се подменя номера.
Има няколко регистрационни номера, които M$ не анулира въпреки, че са инсталирани на милиони компютри. Предполага се, че чрез тях M$ проследява нелегалните инсталации. За какво може да им служи тази информация дявол знае. Но съществува и реалния риск един хубав ден всичките тези милиони компютри да бъдат едновременно блокирани чрез нова версия на WGA. Ако искате да сте сигурни, че това няма да се случи, изключете "Automatic Updates".
mamkata - специалист
И в тази тема да кажа - ако някой има проблеми с валидацията на винбозата - да дава мейл и ще му пратя лекарството :)
CARRION - специалист
Щему дадеш LINUX ли ? :lol: :lol: :lol:
velsi - Почетен майстор
mamkata написа:
И в тази тема да кажа - ако някой има проблеми с валидацията на винбозата - да дава мейл и ще му пратя лекарството :)
Прати ми го на мене, че ми трябва за един комп. Мейла ми е в профила.
mamkata - специалист
CARRION написа:
Щему дадеш LINUX ли ? :lol: :lol: :lol:
И това е решение, ама пак неправилно :lol: Линукса стана по-голяма боза от винбозата ..... :razz:

Изображение
  • 1
  • 2

Тема "ПРОБЛЕМ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: