Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
estorm - специалист
някой знае ли защо този перфоратор за има няма 30 часа работа си изгуби силата на пробиване ? такова им е качеството ли или се скапа ?? все още е в гаранция и се чудя дали ще ми признаят това за проблем - перфоратора си работи но вече за пробиването на една дупка чакам по 3 пъти повече време . Какво да правя ?
vekarata - специалист
Занес го в сервиза.Длъжни са да ти признаят гаранцията.
alsted - майстор
По описанието и на мен ми се струва, че май свредлото е менте.
estorm - специалист
сигурно се шегувате.... или изведнъж всичките ми свредла се превърнаха в ментета особено тези от по 15 лв дето правеха дупка ф8 в бетона за 10 сек. Съвсем сериознo казвам че сега с една ф6 чакам по 2мин. Един перфоратор трябва да пробива без да натискаш , а сега ако не натискам не 2 ами и за 20 мин само кърка и нищо не прави
housedoktor - майстор
Връщай го и си вземи нещо свястно -ако работиш професионално
disem - специалист
До скоро и аз работех с каквото има. Скил беше върха на техниката. Покрай един познат обаче се запознах с Макита. Е, това запознанство се превърна в страст. Лошото е че се пристрастяваш и искаш все по-висок модел. А хич не са евтини......... :cry:
estorm - специалист
не работя професионално с перфоратор и няма как да си позволя добър. запознат сам с BOSCH и HITACHI които е много по добър от BOSCH а MAKITA не ми е позната но чувам добри отзиви ,а този днес го дадох за сервиз но се боя че няма да го пипнат изобщо. ако знаех поне каква е причината за слабия му удар сам щях да си търся частите да го оправя. ако някои има идея да казва, че онези от сервиза едва ли ще си мръднат пръста като видят че работи макар и зле - иди се разправяй . В гаранцията са посочили куп условия които напълно я обезсмислят!!!
ebahti - майстор
вибриращия ефект е от 1 вълнообразна шайба която се върти и явно се е износила...........(гледах по дискавъри как се правят къртачи-не съм специалист :-D )
Армагедон - специалист
estorm не го отваряй преди да пробваш с гаранионното обслужване :!: :!: Аз останах учуден, когато занесох за ремонт една бормашина тип " куче марка " Bavaria. Използвана не по предназначение. Вместо да я отремонтират ми дадоха чисто нова в кутия!!!!!! Явно полека - полека влизаме в Европата .

Тема "за перфоратор skil 1740" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: