Мечтата на всяка домакиня
andreyfa - напреднал
Това за температурата и качеството на рязане са да не кажа "глупости" поне необосновани тези. За последните 10-тина години през ,които съм се занимавал с това единственото нещо , което е от значение е правилното заточване , настройката на подрезвача и на самия циркуляр.
Колеги , които режат и кантират качествено са
Феникс
Салекс
Лемез
Димбос
Линкове има пуснати по-горе. Добре е да знаете , че трябва да отидете с готов разкрой , или пък да заплатите по15 лв за това.
Може да заповядате и при мен , на приблизително същите цени. За разкрой не се взима допълнително.Също може да дойдете за един или два ряза , за едно чекмедже или по-малък обем работа.
Намирм се до спортна академия 0878429006
rosso m - специалист
Добре е да знаете , че трябва да отидете с готов разкрой , или пък да заплатите по15 лв за това[/quote]-3-4лв на плоча :)
Последна промяна от rosso m на пон мар 01, 2010 10:02 pm, променено общо 1 път.
andreyfa - напреднал
Да. И аз до колкото знам такива са цените ..сега е криза и доста хора серазработиха и по на тънко преди година беше 3-4 лв/плоча , Една кухня е 4-5 плочи - долу-горе същото. Както казах , колегите работят качествено , и цената за разкроя си струва . Не обичам да правя антиреклама , и не я правя. Това , което исках да кажа , и е креативно , е , че ако някой ме помоли да му отрежа едно чекмедже , ще го направя..буквално за без пари.Правя го , защото се зачетох много в този форум , забавно ми е. Имам и доста свободно време.Офертата важи до края на кризата...според експерти ,....до утре..
С добри чувства Адрей
rosso m - специалист
Сори като го написах и се сетих че може би имаш това предвид.
ако някой ме помоли да му отрежа едно чекмедже , ще го направя..буквално за без пари.Правя го , защото се зачетох много в този форум , забавно ми е =D> =D> Пожелавам ти по-малко свободно време
zillius - специалист
Като се разговорихте толкова за чекмеджета,искам да ви попитам къде могат да ми направят нут на няколко царги за чекмеджета,в който да вкарам фазер 3мм ,играещ ролята на дъно за чекмеджето.Благодаря ви предварително! :)
andreyfa - напреднал
Добре де.., като съм казал камък , хвърлил съм дума..
мини ще ти сторя нут .. 4Х0.075 = 30 ст - едно кафе от машината на Ташев Галвинг - докато го напрявя .
Наистина няма проблем да ми се обадите и да ви свърша такава дребна услуга. 0878429006 Андрей
Ако съм пил кафе и това отпада..
zillius - специалист
Ок колега,мерси много ще ти се обадя да се уговорим и разберем ,само да взема материала! :)
zillius - специалист
Хиляди благодарности на колегата Андрей.Днес ми свърши страхотна работа и всичко е перфектно.Препоръчвам го на всеки съфорумец,колегата е много коректен! :-D
pep - специалист
В тази връзка да запитам за качествени пдч плочи къде се продават ?
Марки модели цени да споделите нещо ? Аз също съм близо до идеята да си купя плочи и да ги разкроят нарежат кантоват някъде , но разбира се качествено и без съществени забележки и на поносима цена .
Гледах тук :
http://kroenebg.com/index.php?option=co ... e&Itemid=1
примерно Wodego заедно с разкрой рязане кантоване :?
слави80 - помощник
Лично мое мнение е , че EGGER са по- добри като качество а и цената е почти същата като на wodego

Тема "Плоскости + рязане къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: