Това за температурата и качеството на рязане са да не кажа "глупости" поне необосновани тези. За последните 10-тина години през ,които съм се занимавал с това единственото нещо , което е от значение е правилното заточване , настройката на подрезвача и на самия циркуляр.
Колеги , които режат и кантират качествено са
Феникс
Салекс
Лемез
Димбос
Линкове има пуснати по-горе. Добре е да знаете , че трябва да отидете с готов разкрой , или пък да заплатите по15 лв за това.
Може да заповядате и при мен , на приблизително същите цени. За разкрой не се взима допълнително.Също може да дойдете за един или два ряза , за едно чекмедже или по-малък обем работа.
Намирм се до спортна академия 0878429006
Колеги , които режат и кантират качествено са
Феникс
Салекс
Лемез
Димбос
Линкове има пуснати по-горе. Добре е да знаете , че трябва да отидете с готов разкрой , или пък да заплатите по15 лв за това.
Може да заповядате и при мен , на приблизително същите цени. За разкрой не се взима допълнително.Също може да дойдете за един или два ряза , за едно чекмедже или по-малък обем работа.
Намирм се до спортна академия 0878429006