Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
curizo - напреднал
Да питам и аз. Почнах да правя 1 преградна стена и разстянието от пода до тавана е между 3,40м и 3,60м. Свързах два профила CW, но нещо не ми хареса и стана малко криво. Та, ако може постнете някоя снимка или дайте съвет как става най-здраво и най-право свързването на 2 профила CW със ширина 75 мм.
p.s. между другото търсих CW дълги 4м. но в Русе няма.
dechoоо - специалист
Вземаш двете CW-та едно срещу друго и ги закопчаваш.Тази част коята се застъпва от двата профила не е желателно да е по малка от удължението.В твоя случай ще е,не по-малко от около 60 см.

Нарисувах и нещо, но незнам дали ще ми разбереш :? :-D

Прикачен файл

img034 [800x600].jpg
img034 [800x600].jpg (48.92 KиБ) Видяна 8045 пъти
marto - специалист
Съедини ги с UW профил поне по 40см да застъпва CWтата.И като нареждаш профилите гледай снадките да се разминават (единият снаден профил нагоре следващият снаден надолу)
curizo - напреднал
Благодаря за отговорите. Марто, твоя начин на свързване май ще е по добър. Събота сте ги пробвам и ще пиша какво е станало.
alfafen - специалист
Eй curizo получи ли се защото и аз ще имам такъв проблем ще трябва да снаждам.Ако може и снимка да качиш :-D
yaneff82 - напреднал
Същото става и с УД
слага се от двете страни на ЦД-то от горния край УД-то се изкривява навътре. Отстрани и отдоло се хваща с копчета става бетон
dechoоо - специалист
Темата е за CW...А за CD профили си има снадки!
yaneff82 - напреднал
не съм прочел правилно ,но и за сд и св става този вариянт
simeonov_74 - специалист
yaneff82 написа:
не съм прочел правилно ,но и за сд и св става този вариянт
:cool:
Последна промяна от simeonov_74 на чет мар 04, 2010 7:30 pm, променено общо 1 път.

Тема "Удължаване на CW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: