• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Илиян Илиев™ - майстор
vasilzoin написа:
Тука като гледам големи майстори има те за това Линдаб и Тето нямат работа защото са големи разбирачи. :lol: :lol:
Добре че го няма баджанака да им скрие шапката. Ние слагаме 8-10 винта на около 5-6 квадрата. :lol:

Викам му - Не са ли малко?- а той - Като почнеш да ги купуваш ти тогава можеш да кажеш, че са малко. :shock:

Разликата е че ламарината е с омега профил, а не с профил на керемида.
Grezinski - специалист
ми да ти кажа, това което не е общо между състезателен кон и градински маркуч се казва "разлика"
Що не вземете да слагате високопрофилна ламарина, там винтовете на м2 могат да са и 1.
Айде да мислим малко преди да пишем, а!?
Grezinski - специалист
vasilzoin написа:
Тука като гледам големи майстори има те за това Линдаб и Тето нямат работа защото са големи разбирачи. :lol: :lol:

смей се, смей се... утре ще се качиш на покрива и ще звъниш да питаш как се прави!

... пък един "стар майстор" ми обясняваше че гребена се слагал под третата керемида... така го били правили на хотел по морето.
tetomaster - специалист
vasilzoin написа:
Като си казал "А" кажи и "Б"! Тук усещам зверска ирония! Затова аз побликувам снимки на изпълнени от нас обекти за да могат хората да разберат за какво иде реч, когато се говори за метални керемиди.
Пресен пример: Дойде запитване за монтаж на олуци. Човека прие офертата стиснахме си ръцете. Покрива би трябвало да се покрие с Брамак.Затова монтирахме олуците, полите, уламите обшивката на челната дъска. Човека се качи на покрива да приеме нашата работа и познайте какъв беше резултата....!Бригадата която изпълняваше дървената конструкция бе изгонена на момента и сега целия покрив ще се събаря и ще се изгражда наново, но ще се покрива с метални керемиди.
Та съвета ми е: когато стигнеш до покрива помисли към кого да се обърнеш, защото грешния избор ще ти бръкне дълбоко в джоба и тези сметки които си пуснал във форума ще са грешни.
Но хубавото от цялата работа че вече знаеш кого да търсиш било за нов покрив, било за ремонт на новия покрив. Жив и здрав да си!
tetomaster - специалист
След като се поразрових в интернет най-накрая разбрах кой си ти Васил Зоин. Много добре знаеш и кои сме ние. И, не съм сигурен но този покрив си го правил ти http://picasaweb.google.pl/vadimvlad/VixxxC#. И да те питам: "Ти имаш ли работа?"
vasilzoin - напреднал
:lol: :lol: много смешно ако, ме познаваше първо нямаше да ми показваш тези снимки , че аз не съм го правил .Само че аз знам кой си и колко са ти знанията и недеи да ръсиш акъл тука , че до вчера не можеше да се качиш на покрива от страх.Но сега си голям майстор . :lol: :lol: :lol:..забравих да кажа имате един добър майстор името ще оставя в тайна ако не си е и той тръгнал вече.
tetomaster - специалист
vasilzoin написа:
:lol: :lol: много смешно ако, ме познаваше първо нямаше да ми показваш тези снимки , че аз не съм го правил .Само че аз знам кой си и колко са ти знанията и недеи да ръсиш акъл тука , че до вчера не можеше да се качиш на покрива от страх.Но сега си голям майстор . :lol: :lol: :lol:..забравих да кажа имате един добър майстор името ще оставя в тайна ако не си е и той тръгнал вече.
Имаш стара информация, имаме 7 бригади майстори не по-лоши от този когото визираш, от нас никои не си тръгва, а онова за работата сигурно съдиш по себе си. при нас не се намали персонала с нито един човек дори и през зимата. Имаме собственно производство, 2 линии са финладски на фирма SAMESOR OY, ако си чувал за такава и ако знаеш какво значи това (4x по-скъпа от полската). За абканти, хаспели, камиони, бусове, оборудване за бригадите да не говоря
vasilzoin - напреднал
:lol: :lol: Няма да изпадам в задочен спор с теб ,да не говоря за качеството на вашата ламарина за стикова на ламарината не може да става въпрос .....За машини бусове ,задължения ? не е мястото тука да ги казвам .
vasilzoin - напреднал
:lol: :lol: Няма да изпадам в задочен спор с теб ,да не говоря за качеството на вашата ламарина за стикова на ламарината не може да става въпрос .....За машини бусове ,задължения ? не е мястото тука да ги казвам .
tetomaster - специалист
Какъв спор бе човек. Дай да си служим с факти. Искам от тебе тук да публикуваш снимка на покрив изпълнен с метални керемиди, обаче с адрес и име на собственика.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Моята мансарда" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: