• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
vasilzoin - напреднал
На магистрала Хемус има едно с.ЧУРЕК има две къщи с вашата ламарина от пътя се вижда че няма стиковка който минава може да ги види точно на завоя посока Витиня от лявата страна .Не е в твои интерес да ме ръчкаш защото ти не ме познаваш аз ВАС много добре .
tetomaster - специалист
vasilzoin написа:
Не е в твои интерес да ме ръчкаш защото ти не ме познаваш аз ВАС много добре .
Това как да го разбирам?
tetomaster - специалист
я посочи лошата стиковка

Прикачен файл

P1060605_1.JPG
P1060605_1.JPG (102.19 KиБ) Видяна 3474 пъти
vasilzoin - напреднал
Бъди откровен с хората стига си шикалкавил ..кой може да каже че тази ламарина е ваша и давай снимки на застъпките където да се вижда ламарината от лявата страна .А да не ме ръчкаш е че мога още неща да кажа в този смисал но бавно и мъчително сега почини събери си мисълта и утре с нови сили :lol: :lol:
tetomaster - специалист
Като гледаш снимката застъпването е отляво
ralev - специалист
А аз си мислех че "Мирката" не съществува вече, като чат форма на интернет общуване. Но вече има нова версия в този форум :klatsch:
tetomaster - специалист
vasilzoin написа:
Бъди откровен с хората стига си шикалкавил ..кой може да каже че тази ламарина е ваша и давай снимки на застъпките където да се вижда ламарината от лявата страна .А да не ме ръчкаш е че мога още неща да кажа в този смисал но бавно и мъчително сега почини събери си мисълта и утре с нови сили :lol: :lol:
Обекта се намира в ж.к Дружба, бул. Амстердам
vasilzoin - напреднал
Извинявам се аз преключвам но мразя някой Фирми да заблуждават хората за тяхното качество
tetomaster - специалист
vasilzoin написа:
Това твое твърдение доказва че ти никога не си работил с нашата ламарина!
dundurma - специалист
четох,четох,четох и въпроса ми е само един................на кой пишката се оказа по-голяма :lol: :lol: :lol: .................бахти спора.кой е по-добър може да го каже единствени и само КЛИЕНТА.сега си стиснете ръцете и ударете заедно по едно чурайбе :-D :-D :-D
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Моята мансарда" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: