Що ги "сечете"бе??Още около 8 страници и щяха да започнат да спорят за цени
Може и ние да "заблажим"от това.

mitaka_vk написа:Не ми трябва да намирам, ама като гледам май ще трябва да си отвориш една тема "Минутки за реклама" защото до този момент само това се вижда. А "топ" цените ги знам, като отидеш да питаш за количества и поискаш някакви отстъпки веднага става ясно как "топ" цената се оказва поредната стойност раздута до небесата.цената е добра бе,аз преди 1,5г. я купих с 2лв. повече......и съм си доволен от покрива,още повече че 2ма души "наковахме" ламарината за 1 ден......ааа и изглежда доста прилично
Можеш ли да докажеш че в тази цена няма нищо повече от квадрат ламарина щампована под формата на керемиди покрита с пластмасово покритие и не повече от 10% печалба? Много се съмнявам да е така.
mitaka_vk написа:Не ми трябва да намирам, ама като гледам май ще трябва да си отвориш една тема "Минутки за реклама" защото до този момент само това се вижда. А "топ" цените ги знам, като отидеш да питаш за количества и поискаш някакви отстъпки веднага става ясно как "топ" цената се оказва поредната стойност раздута до небесата.Веднага ти отговарям: Цената на гладкия лист ламарина при нас е 29лв на лист, който е с размери 1250/2000мм, пресметни и ще видиш, дали тази цена не е "топ"
Можеш ли да докажеш че в тази цена няма нищо повече от квадрат ламарина щампована под формата на керемиди покрита с пластмасово покритие и не повече от 10% печалба? Много се съмнявам да е така.
vasilzoin написа:На магистрала Хемус има едно с.ЧУРЕК има две къщи с вашата ламарина от пътя се вижда че няма стиковка който минава може да ги види точно на завоя посока Витиня от лявата страна .Не е в твои интерес да ме ръчкаш защото ти не ме познаваш аз ВАС много добре .Тези 2 къщи са изпълнени с керемида височината на която е 60мм, а щампата е 4 керемиди.Итози обект не сме го правили ние!
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: