• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
danovsky - специалист
Що ги "сечете"бе??Още около 8 страници и щяха да започнат да спорят за цени :lol: Може и ние да "заблажим"от това.
tetomaster - специалист
За цените няма смисъла да спорим, поради това че ние сме производители, а цената е 11.80лв на кв.м. без ДДС, като за количества винаги се преговаря цената.
mitaka_vk - специалист
Сега остава да кажеш и колко максимална отстъпка се дава и ще се види каква е горе долу реалната цена на тея ламарини :lol:
tetomaster - специалист
Ами това си е топ цена.
mitaka_vk - специалист
tetomaster написа:
Ами това си е топ цена.
Те обикновенно цените на материалите в БГ все са ТОП, то и затова понякога отстъпките достигат до поне 60%
tetomaster - специалист
намери по-евтини със същото качество и да ги сравним
mitaka_vk - специалист
Не ми трябва да намирам, ама като гледам май ще трябва да си отвориш една тема "Минутки за реклама" защото до този момент само това се вижда. А "топ" цените ги знам, като отидеш да питаш за количества и поискаш някакви отстъпки веднага става ясно как "топ" цената се оказва поредната стойност раздута до небесата.
Можеш ли да докажеш че в тази цена няма нищо повече от квадрат ламарина щампована под формата на керемиди покрита с пластмасово покритие и не повече от 10% печалба? Много се съмнявам да е така.
ebahti - майстор
mitaka_vk написа:
Не ми трябва да намирам, ама като гледам май ще трябва да си отвориш една тема "Минутки за реклама" защото до този момент само това се вижда. А "топ" цените ги знам, като отидеш да питаш за количества и поискаш някакви отстъпки веднага става ясно как "топ" цената се оказва поредната стойност раздута до небесата.
Можеш ли да докажеш че в тази цена няма нищо повече от квадрат ламарина щампована под формата на керемиди покрита с пластмасово покритие и не повече от 10% печалба? Много се съмнявам да е така.
цената е добра бе,аз преди 1,5г. я купих с 2лв. повече......и съм си доволен от покрива,още повече че 2ма души "наковахме" ламарината за 1 ден......ааа и изглежда доста прилично :wink:
tetomaster - специалист
mitaka_vk написа:
Веднага ти отговарям: Цената на гладкия лист ламарина при нас е 29лв на лист, който е с размери 1250/2000мм, пресметни и ще видиш, дали тази цена не е "топ"
tetomaster - специалист
vasilzoin написа:
На магистрала Хемус има едно с.ЧУРЕК има две къщи с вашата ламарина от пътя се вижда че няма стиковка който минава може да ги види точно на завоя посока Витиня от лявата страна .Не е в твои интерес да ме ръчкаш защото ти не ме познаваш аз ВАС много добре .
Тези 2 къщи са изпълнени с керемида височината на която е 60мм, а щампата е 4 керемиди.Итози обект не сме го правили ние!

Прикачен файл

shema1.jpg
това не е наша керемида
shema1.jpg (9.95 KиБ) Видяна 3472 пъти

Прикачен файл

DSC04892_1.JPG
А това е наша керемида
DSC04892_1.JPG (202.86 KиБ) Видяна 3472 пъти
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7