• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всички въпроси за вилата.
masterrichi - специалист
Можещ да пуснеш и златни рибки,издържат и зимата и са много по кротки от шараните
Градинар - специалист
2betrendy написа:
А по темата "флора и фауна" да попитам - едно такова езерце иска ли редовна поддръжка? В смисъл често ме няма със седмици в къщи, та ако имам такова езерце, иска ли много грижи ? (ако нямам рибки)
Всяко живо същество изисква внимание! ...и ако поемеш това задължение... се ангажираш, с време, нерви... любов
Spassow_lbg - специалист
masterrichi написа:
Можещ да пуснеш и златни рибки,издържат и зимата и са много по кротки от шараните
на мен зимата не ми трябват, искам да пусна шаранчетата ранна пролет и късна есен да ги извадя, със цел угояване :-D

златните рибки ще ми е просто жал да ги изям.
Eli83 - напреднал
http://www.bioteich.fr/photos_realisations/141r-L5.jpg Сега се сетих, че нещо такова може да се направи, като се боядиса басейна в зелено,а цветята наоколо са в саксии не във водата,ще има вид на езеро като е зелено и ще може да си се плува спокойно :)
Spassow_lbg - специалист
колеги, напълних езерцето с вода от бунара, в петък идват рибоците,
остават растенията.

дайте съвет откъде мога да взема една две водни лилии, и там други видове растения.
папур ще взема от реката и ще сложа в единия край в саксия, но за другите разтения не смея да взимам ей така, да не вземе да стане грешка и водата да позеленее за две седмици.
NeoBoss - специалист
дай снимки да го видим

90% съм сигурен че ще позеленее за седмица :) особено ако е слънчево но и зависи колко е голямо е де
boltik - специалист
И от мен една идея :)

Изображение
rulom - модератор
boltik написа:
И от мен една идея :)
Тва у Прага ли е :?
boltik - специалист
Здравей приятелю.Къде се загуби?Ами да в Прага.В един магазин за озеленителна растителност.Лошото е че имаше забрана да се снима и аз снимах със скрит фотоапарат.Градинарството е скъпо удоволствие.На вемето във Варна работих на една вила.Съседа му имаше виличка и един трап с някакъв куфраж в него.Попитах съседа защо не е довършил басейна а той ми отговори,че ако бил слушал жена си да направи басейна сега нямало да има вила :?

http://boltik.snimka.bg/hobby/cvetja.423986
ftubusa - специалист
Spassow_lbg написа:
колеги, напълних езерцето с вода от бунара, в петък идват рибоците,
остават растенията.

дайте съвет откъде мога да взема една две водни лилии, и там други видове растения.
папур ще взема от реката и ще сложа в единия край в саксия, но за другите разтения не смея да взимам ей така, да не вземе да стане грешка и водата да позеленее за две седмици.
Здравей колега,
аз съм си поръчвал водни растения по телефона, не знам от къде идват и къде са позиционирани, не съм и питал де, но са коректни и имат голямо разнообразие. Пращат ти ги по куриер с наложен платеж. Ако искаш да ти дам тел. за връзка пиши на лични.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "езерце- каква флора и фауна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: