Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Стефан - майстор
simeonov_74 написа:
yaneff82 написа:
не съм прочел правилно ,но и за сд и св става този вариянт
Абе мошенник, нали обеща повече да не се появяваш тук, ако намеря още снимки в албума ти, които не са твои. :lol:
ЕТ-"ЕКСТРИЙМ ИНЖИНЕРИНГ БУРГАС"

СТРОИТЕЛСТВО, СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ И
СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ УСЛУГИ, СТРОЕЖ
ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ
ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА ИЛИ ПРЕПРОДАЖБА,
ИНЖИНЕРИНГ И ДРУГИ.

В грешка си, колега. Поне за мен мошениците са грамотни. А тук не виждам нещо подобно :lol:

За мен е обидно, ако някой неграмотник ме нарече инжИнер. Просто побеснявам от такова пренебрежително отношение. И отговарям според законите на Нютон
dechoоо - специалист
yaneff82 написа:
Дори и в двата случая, има много по добри вариянти.За да нетии издува картона като го монтираш...РАЗБИРАТЕЛЮ
curizo - напреднал
alfafen написа:
Eй curizo получи ли се защото и аз ще имам такъв проблем ще трябва да снаждам.Ако може и снимка да качиш :-D
Да. Стана много добре. По мои наблюдения, колкото по дълго е УВ-то, с което се снаждат ЦВ-тата толкова по добре. Отсрани ги хванах с по 2-3 копчета / всяка тясна страна на УВ-то /, а широката с 10-15 видии за гипскартон. Абе общо взето стана доста добре. Ще се пробвам и да постна няколко снимки.
marto - специалист
dechoоо написа:
yaneff82 написа:
Дори и в двата случая, има много по добри вариянти.За да нетии издува картона като го монтираш...РАЗБИРАТЕЛЮ
Ама грам няма да издуе картона :wink:
dechoоо - специалист
marto написа:
dechoоо написа:
yaneff82 написа:
Ама грам няма да издуе картона :wink:

Щом казваш...така ще е :oops:
yaneff82 - напреднал
=D> =D> =D> =D> =D>
Последна промяна от yaneff82 на чет мар 04, 2010 8:59 pm, променено общо 1 път.
dechoоо - специалист
А бе, чайко безкрила...я пак виж кой е пуснал темата бе, невежо :idea:

П.С. И да ме извинят бургазлий, ама както знаем всяко стадо си има черана овца. А явно това същество е вашата черна овца
alfafen - специалист
dechooo `Дори и в двата случая, има много по добри вариянти.За да нетии издува картона като го монтираш...РАЗБИРАТЕЛЮ`

Предложи варианти които според теб са по удачни в случая :?
Тани - модератор
Правилния начин за удължаване на CW е даден от dechoоо още във втория пост на тази тема. Всичко останало е импровизация с по-лоши последствия!
dechoоо - специалист
alfafen написа:
dechooo `Дори и в двата случая, има много по добри вариянти.За да нетии издува картона като го монтираш...РАЗБИРАТЕЛЮ`

Предложи варианти които според теб са по удачни в случая :?
Посочил съм го още във втория пост на темата...единствен, лесен и икономичен...А вие щом сте майстори и ми говорите за такива измишльотини, верно скоро ще мога да казвам че го разбирам :lol:...
А да...има и още един вариянт по удачен от тоя с UW-та и копчетата :-D

А ти бре alfafen, кога стана такъв разбирател? Като до вчера си питал за елементарни неща :lol:

Тема "Удължаване на CW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: