Всичко за дърводелството
rosso m - специалист
=D> =D> =D>
shadowman - майстор
Аз да попитам ще се ползва ли мястото под матрака?
bisplus - специалист
Добре си се справил,красиво е но според мен със сигурност е неудобно за сядане. Малко са ти силнички амортисьорите.
kireto1 - специалист
shadowman написа:
Аз да попитам ще се ползва ли мястото под матрака?
Вече е почти пълно ( Неми се занимаваше да слагам шперплат от доло.Всичко ще слагаме в торбички )
bisplus написа:
Добре си се справил,красиво е но според мен със сигурност е неудобно за сядане. Малко са ти силнички амортисьорите?
Защо да е неудобно???Нещо не те разбирам?
В какъв смисъл са ми силни?Дори бих казал че не се вдига много лесно,ама аз и кой знае колко
спални не съм вдигал че да знам дали са нормални или не.
shadowman - майстор
Аз затова питах, ся отдолу ще влиза прах и ще става на топки, а тия напречни дъски които ти държат матрака ще преачат винаги, но пък щом си доволен от работата всичко е ОК.
bisplus - специалист
kireto1 написа:
Защо да е неудобно???Нещо не те разбирам?
В какъв смисъл са ми силни?Дори бих казал че не се вдига много лесно,ама аз и кой знае колко
спални не съм вдигал че да знам дали са нормални или не.
Това за удобството си е мое мнение но щом на теб си ти харесва е добре. Писах, че са ти силни амортисьорите, защото 1200N на тая дървената подматрачна са и малко много..не, че има нещо лошо но се създава ислишно напрежение на мястото кадето се захващат механизмите.
kireto1 - специалист
shadowman написа:
Аз затова питах, ся отдолу ще влиза прах и ще става на топки, а тия напречни дъски които ти държат матрака ще преачат винаги, но пък щом си доволен от работата всичко е ОК.
Надявам се че като сложих двойно ПДЧ няма да влиза прах.Напречните дъски са оригинални .
аз само добавих още една защото трябваше да преместя едната в средата,заради механизма.
А за механизма ,такъв ми казаха в магазина затова го взех,незнаех дали е силен или слаб,ама засега върши работа

Прикачен файл

dvoino PDH.jpg
dvoino PDH.jpg (89.89 KиБ) Видяна 3967 пъти
boriv - помощник
Браво!Със сигурност е станало много здраво.След като вече си монтирал механизма би ли споделил на какво разстояние е от края на рамката във хоризинтала и вертикала?
kireto1 - специалист
А от края на рамката първият болт е на 9 см

Прикачен файл

razmeri.jpg
razmeri.jpg (71.75 KиБ) Видяна 3895 пъти
dkd - напреднал
Аз имам въпрос : а как се монтират амортисьорите на на този тип механизъм ? Имам в предвид в какво състояние на механизма : отворено или затворено ? Имам един такъв механизъм и едни амортисьорчета, ама се чудя има ли значение в какво състояние ще ги сложа ?

Тема "Повдигащ механизъм за спалня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: