• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
shadowman - майстор
Трябва да се пробва за да се разбере ще и ли неще ни бъде в тази област (пък било и в друга).
Последна промяна от shadowman на пет мар 05, 2010 7:34 pm, променено общо 1 път.
Стефан - майстор
Аз знам, че за всяка професия, независимо в коя област е, трябва да има документ за правоспособност.
housedoktor - майстор
Аз пък знам ,че има по-добри самоуки дърводелци от мен,въпреки че аз имам документ .Наличието на една хартийка не винаги е определящо
ArturDent - Почти Безобиден
Стефан написа:
Аз знам, че за всяка професия, независимо в коя област е, трябва да има документ за правоспособност.
Сещаш ли се да един термин "Необходимо но не достатъчно условие".
Навремето ти писах за инженерите и докторите, и как със страх и предубеждение гледам лекарите.
Пресен пример - лекар с 2Х годишна практика не знае какво е ....... няма да цитирам точно, защото....
Стефан - майстор
Аз писах по съвест. Не искам да предизвиквам съдбата, но при една злополука става страшно. За всички.
Що се отнася за предубеденост към другите професия, изхождайки от собствената си, само доказва как са вземани изпитите. Аз лично с чисто сърце се доверявам на лекарите.
Съвсем пресен пример:Преди една седмица ми бръкнаха чак в сърцето в Плевен.
skrijo - специалист
Стефан написа:
Да не би, документа да върши работата :lol: той ще прави мебели .... :lol: :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Курсове по дърводелство" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: