Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Тани - модератор
Е латекса да не е блажна!
sanig - специалист
Вземи латекс на варова оснсова или т.н, дищащ латекс.Няма проблем да се боядисва с него върху основа от вар. Моите тавани са с варова шпакловка.Първия път ги бяха боядисали с постна боя. Сега ги боядисах с такув латекс
velsi - Почетен майстор
Престанете вече с този латекс! Четете внимателно какво пита автора на темата и тогава давайте адекватни мнения!
leonardo_vd - модератор
velsi написа:
Престанете вече с този латекс! Четете внимателно какво пита автора на темата и тогава давайте адекватни мнения!
Латекс та латекс??? Няма ли кой да се скара тук? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
velsi - Почетен майстор
Леонардо, иронията ти е малко неуместна. Вместо да помагаме на хората, ние ги заливаме с празнодумие, а после когато някой престане да посещава форума се вайкаме защо е станало така и обикновено си откриваме грешките, когато е вече твърде късно.
Emerald - модератор
Може би защото здравомислещ човек не би могъл да проумее ЗАЩО джанъм пък трябва да е вар. :lol: Варта днес е просто абсурдна вече за боядисване.
velsi - Почетен майстор
Здравомислещия човек ще прочете въпроса, ще вникне в него и ако има отговор ще го даде. Ако няма - ще премине към следващите теми. Ако здравомислещия човек наистина живо се интересуваше защо е наложителна употребата точно на вар щеше просто да попита, а не да налага своето мнение.
Стефан - майстор
Ето, аз питам за варта!
Emerald - модератор
Ами не, здравомислещия човек няма да се интересува специално защо е наложителна именно вар, т.к. ако ставаше въпрос за изключителен случай когато наистина се налага, авторът би го подчертал своевременно. И тъй като много по-чести са случаи на незнание и предразсъдъци, отколкото на наистина наложителни причини, затова в отговора си здравомислещият човек подчертава по-добрата алтернатива.
Тани - модератор
Е явно познанията ми за видове бои ми куцат! Според мен латекса (не истинския , а този който продават в нашите магазини) спада към постните бои! Ако не е така , моля да бъда извинен! И моля някой да обясни разликите!

Тема "как се боядисва с постна боя?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: