Мечтата на всяка домакиня
calidad - напреднал
:x
Последна промяна от calidad на вт мар 09, 2010 1:21 pm, променено общо 1 път.
Тани - модератор
Няма смисъл да я захващаш с дюбели. Ако това е разрез на профила , ще стане по-лесно и по-здраво ако само го залепиш.Аз бих ползвал подходящ силикон , но ако искаш да се презапасиш може да ползваш лепило.Между метала и плочките обаче при всички случаи фугирай със силикон , за да не се появят пукнатини!
calidad - напреднал
:shock:
Последна промяна от calidad на вт мар 09, 2010 1:21 pm, променено общо 1 път.
сола 180 - специалист
Слушай кво бе нервния, ние не живеем да помагаме на такива като теб.Я се дръж по- прилично.Не давай оценки кой е компетентен и кой не, не е твоя работа.

Първо това което искаш да правиш е остаряло и грозно.
Второ на времето се пълнеха само с материал и това е.
На всичкото отгоре искаш и да е без пари,знаеш ли кво ще те одерат за материал и огъване ????????

Па ти ко щеш я завари за да не ти скърца или мърда.

:x :x :x :x :x
future - специалист
Дайте да го караме по-кротко и от двете страни.И питащия и отговарящите.Тука всички сме "компетентни".Шегувам се.Всеки има право на мнение.Кой прав ,кой крив.Като не ти изнася някое мнение,не му обръщаш внимание и продължаваш.
Мисля ,че още в началото jekasus ти написа най-добрия е евтин вариант в твоя случей.

Въпроси;
1.Къде би могло да се изработят лайсните(по принцип) за да дам поръчка да ми ги направят?-Не пишеш от къде си.Имаш ли на идея колко ще ти струва.
2.Каква трябва да им е формата ?( като съотношения ,за да не капе и да не подлизва вода)-разгледай водобранни лайсни и ще намериш формата.Всеки ръб ще върши работа.Може и вътрешен прорез.
3.Как да се закрепят със силикон не е сериозно той е за изолиране не за лепене.-Сигурно не си прав,в противен случей нямаше да продават монтажен силикон
4.Трябва ли да се напълнят вътрешно и с какво, за да са стабилни и да не скърцат и да се огъват ?"Монтажен силикон за свързване, имащо и запълващи свойства"
Тани - модератор
До тук не видях нито един некомпетентен огтовор,но много некомпетентни въпроси! Мисля ,че си получил отговори на всички поставени от тебе въпроси и ако не можеш да ги разбереш, то вината не е в отговарящите. Не си получил отговори само за подробности, на които мястото им е в заданието,а не нас да питаш - не може ние да ти казваме какво искаш .
Един съвет,въпреки ,че не приемаш такива - следващия път не започвай да правиш нещо, преди да си проктирал и последния му детайл и не си измислил технологичния ред на процесите.

Пп

Понеже се занимавам с вътрешни ремонти имом доста опит с такива мивки.Опита ми обаче е свързан не с изгражането, а с разрушаването им.Оставям на тебе да си направиш изводите сам защо е така.
слави80 - помощник
ако си от София-иди до гара искър срещу 28ма поликлиника на портала питай за разкройки там потърси едно момче Йосиф той е много в час с нещата работи на ъпкант ще ти обясни и как да си я монтираш прословутата лайсна и не се сърди на хората тук защото наистина ти дават добри съвети - ти първо провери дали може да се направи тази лайсна
Успех!!!
calidad - напреднал
:shock:
Последна промяна от calidad на вт мар 09, 2010 1:13 pm, променено общо 1 път.
shadowman - майстор
Какво значение има като си инженер? Хвалиш се, обяснявиш ни личния си живот за което никой не те е молил и на никой не му е интересен. Няколко човека дадоха идея/съвет на твоя въпрос а ти се изсра на всички, а се обясняваш, че си уважавал мнението на всеки. Ако се зачетеш в тези мнения ще разбереш, че всеки дава някаква идея, ама ти си знаел отговора на въпроса още преди да пуснеш темата, а като знаеш какво искаш какво ни занимаваш? Във форума има един друг инженер, може да станете дружки.
calidad - напреднал
future мерси !
shadowman да всички инженери ги уважавам защото са го залужили с учене (ама ти няма как да го разбереш ) Почти целия ти живот е облагороден от инженери :). Само един неук човек не може да направи разлика между строителен иженер и инженер по телекомуникации. Между другото имам и още едно(висше) с което също много се гордея :)

Да горд съм с това което съм направил и то не е малко 90% никога няма да го направят :)

Изтривам всичко, защото няма смисъл да се занимавам повече. Благодаря ви !!! Бъдете здрави и учете повече :) Всичко добро !!!

Тема "Лайсна за мивка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: