Мечтата на всяка домакиня
Тани - модератор
Аман от инженери! Като си толкова учен , защо си изтри мненията! Аз не съм си изтрил нито едно мнение в този форум и си стоя зад думите! Не казвам , че не съм грешил , но съм си признавал грешките!
Ако търсиш съвети , е добре да можеш да ги приемаш и да си променяш мнението ( но не буквално като си изтриеш предишните мнения в някой форум). Не мислиш ли , че а най малкото неетично да оставиш хвърчащи мненията на всички , които си изгубиха времето да ти отговарят , дори и да не си получил желания отговор? Понякога полезния отговор идва след няколко дни и след като се разбере какво точно търсиш!

ПП

Хенри Форд не е бил инженер ! Това прави ли го по-глупав от тебе?
ebahti - майстор
пфуу,изпуснал съм купона... :-D
calidad - напреднал
ДА изтрих ги защото не искам такива като тебе да ми коментират темата :) ,които не разбират за какво говоря. Това за Форд няма да го коментирам , мога да говоря за сериозни неща. Съветвам те да вникваш повече в проблемите, които коментираш. Да говориш празни приказки те излага да знаеш :) Да учен съм , професорите са ми дали дипломите яд ли те е или и те са прости според теб. Или "аман от професори" или аман от тея дето са направили компютъра, телевизора, мобилния телефон, атомните централи, сградите , не мислиш ли, че достатъчно изтъпя. Намери да простееш някъде другъде :) Какво като си модератор голяма работа !!! Жалко за форума с такива модератори като тебе. Пада му нивото , а наистина има свестни хора тука ,админи , модератори, посетители.
Всичко добро !!! :)
jekasus - майстор
Аман от такива посетители , който се мислят за най-велики и за който никой нищо няма да чуе ,щото освен някаква диплома няма нищо в "дървена" си глава. Отивай да си опъваш жиците в БТК за 500 лева.
Абе направо да я хвърлят тая тема в коша , само място заема.
rosso m - специалист
Много умен бе. :prayer:.Или да я направят важна тема "как не се участва във форум"
pavkatay - майстор
написа:
"shadowman".......... Във форума има един друг инженер, може да станете дружки.
pavkatay написа:
...... аз може да съм един прост авиоинженер........
ако съм аз дайте координати на колегата...
jekasus - майстор
pavkatay написа:
написа:
"shadowman".......... Във форума има един друг инженер, може да станете дружки.
pavkatay написа:
...... аз може да съм един прост авиоинженер........
ако съм аз дайте координати на колегата...
Ти не ставаш :lol: търсим умни инженери :-D
calidad - напреднал
Продължавайте да злобеете, поне това го можете както трябва. :lol: Дали съм умен или глупав има много по-качествени хора от вас, които вече са определили това, като са ме проверили в над 260 изпита и са ми дали две дипломи за висше образование. Да има природно интелигентни хора, с които може да се разговаря достойно. Бих искал да разговарям с такива :)
Тани - модератор
calidad написа:
ДА изтрих ги защото не искам такива като тебе да ми коментират темата :) ,които не разбират за какво говоря. Това за Форд няма да го коментирам , мога да говоря за сериозни неща. Съветвам те да вникваш повече в проблемите, които коментираш. Да говориш празни приказки те излага да знаеш :) Да учен съм , професорите са ми дали дипломите яд ли те е или и те са прости според теб. Или "аман от професори" или аман от тея дето са направили компютъра, телевизора, мобилния телефон, атомните централи, сградите , не мислиш ли, че достатъчно изтъпя. Намери да простееш някъде другъде :) Какво като си модератор голяма работа !!! Жалко за форума с такива модератори като тебе. Пада му нивото , а наистина има свестни хора тука ,админи , модератори, посетители.
Всичко добро !!! :)
Ще ми кажеш ли на кой от всичките си въпроси не получи отговор?Абсолютно сериозен съм и не целя да се заяждам и искам и ти да оставиш емоциите и да бъдеш обективен!
Ти сам каза че си специалист в друга област , в което няма нищо лошо - човек не може да разбира от всичко - и аз макар и рядко ходя на лекар , въпреки че не им се доверявам много , точно защото и аз знам как се взимат изпитите и какво се учи - учат се факти , но не се стимулира творческото мислене а науката се развива с дни и наученото днес догодина вече е остаряло , но смятам че това е тема , която не е свързана с твоите лайсни и може и да не коментираме!

Та нека се опитам да обясня какво се получи в твоя случай.

Сега искам да ми отговориш на този въпрос в сферата , която си специалист мисля че е подобен на твоя въпрос . Нека предположим , че сме във форум за радиолюбители и аз съм задал там такъв въпрос!
Решил съм да си правя късовълнова радиостанция , за да си говоря с брат ми , който е в Германия намерих схема и си изработих платката на радиостанцията , но остана антената къде мога да си огъна сателитна чиния и с каква форма да е за да мога да се свързвам с брат ми на къси вълни за да си говорим без пари!
Какво би ми отговорил , но съвсем сериозно?
Стефан - майстор
Тани написа:
....
Какво би ми отговорил , но съвсем сериозно?
Че някой прост инженер е измислил Skype :lol:

Тема "Лайсна за мивка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: