• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
future - специалист
argonavt ,това за къщата го приеми кото положителна закачка :) .Човек когато не прави нищо ,тогава не греши.Перфектни неща не съществуват.Винаги има какво да се научи и да се поучим.Нали и за това сме тук.
Я пусни някоя друга снимка в другата тема ,че нещо замря.То , май в тези времена ще се отложат строежите, ама да върви лафа.
argonavt - специалист
future написа:
Я пусни някоя друга снимка в другата тема ,че нещо замря.То , май в тези времена ще се отложат строежите, ама да върви лафа.
Давай да я раздвижим. :)
dito - специалист
Този линк е от един друг форум: http://ultrajoro.blogspot.com/2008/11/blog-post_18.html
Хубави статийки, но са само 3 :(
future - специалист
Много интересен блог и хубави статии.Но няма как да се мине без използване на съвременни строителни материали и технологии.Наистина е жалко ,но майсторлъка се предава ,а връзката отдавно е скъсана.Дори и в къщата на argonavt са вложени съвременни материали,а къщата на goran2 почти цялата.Хубавото ,че поне визията е ясна.
То на една църква купола трябваше да се облича и по проект бе заложен с ГК.Та какво остава за къщите.Къде ги тези майстори дето ще изидат купола и той ще стой 200-300години.В блога имаше снимки на подобни ,ама аз лично не съм срещал.Останаха само гипсокартонаджии.
2betrendy - специалист
future, ако е прозвучало като заяждане , приемете моите извинения. Наистина аз насочих разговора в тази посока , но не с цел да обидя накого. dito, преди мен го е написал много точно и го подкрепям.
Относно моята къща, никъде не съм твърдял че е перфектна.
Споко момчета, всичко е точно! :) На никого не се сърдя, нито се чувствам засегната. Всички сте готини и има какво да се научи от вас. :2thumbs:

Очаквам и аз с нетърпение нови снимки и информация по този тип къщи. :wink:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Колко от вас биха построили къща като тази на Аргонавт?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: