• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
ivcho_82 - специалист
Благодаря ви за положителните отзиви, а детайли на плъзгащите врати ще мога да кача в събота-неделя, понеже нямам снимки на тях, а в апартамента ще ходя в края на седмицата и тогава ще мога да ги снимам.
:partyman:
Furera - специалист
Поздравления колега за изпълнението ,всичко е станало супер.Продължавай със същият дух ,всяко нещо което можеш да си го направиш сам е много полезно за теб и най вече не плащаш луди пари за майстори.
strelec - специалист
ivcho_82 написа:
desss написа:
тоя тъмен таван и тия тъмни плочки за малко помещение като това...а и по ъглите защо няма лайсни бре Ивчо :?
Знам че помещението е малко, но все пак е тоалетна и не мисля че е проблем тавана да е тъмен :?: .По нагоре съм написал, че без лайсни ъглите ми харесват повече, но това е лично мнение :-D .
Поздравления! Точно този външен ъгъл е станал мн.добре. Я си представи, че го бе направил с пласмасовите ъгли - ужас.
Само да беше съвпаднал фугите на тоалетната и мокрото - щеше да е добре, а сега дразни окото. Ама, при положение, че ще ти е затворено... надали друг освен теб ще го гледа. Но аз като знам, че нещо не ми е наред - погледа ми е все там и ме дразни.

Пожелавам ти спорна работа и да приключиш успешно с останалия ремонт.
ivcho_82 - специалист
strelec написа:
Поздравления! Точно този външен ъгъл е станал мн.добре. Я си представи, че го бе направил с пласмасовите ъгли - ужас.
Само да беше съвпаднал фугите на тоалетната и мокрото - щеше да е добре, а сега дразни окото. Ама, при положение, че ще ти е затворено... надали друг освен теб ще го гледа. Но аз като знам, че нещо не ми е наред - погледа ми е все там и ме дразни.

Пожелавам ти спорна работа и да приключиш успешно с останалия ремонт.
Може би си прав за фугите, но там ще е постоянно затворено, така че няма да го виждам. Там работа ще има жената :lol: .

П.С. - завърших и банята, така че скоро ще кача снимки и на нея.
solo5 - майстор
ръба при долният ред малко си го поочукал май :?

Изображение
luchito - специалист
solo5 написа:
Фугата ще оправи нещата :wink:
ivcho_82 - специалист
solo5 написа:
Не съм го поочукал, а при рязането на машината се получи така. :?
luchito написа:
Фугата ще оправи нещата :wink:
Вече даже я оправи :-D .
ribnikolaevi - майстор
Надявам се да не съм досаден, може ли да качиш снимки на плъзгащата врата? При релсата и при колелата. Ако може в "анфас" :lol: и челно на вратата.
Предварително благодаря.
Относно фугите - аз исках да ми съвпаднат в една баня, дето правих, но това майсторите така и не успяха да го разберат. И мене ме дразни, сега се чудя каква лайсна да лепна отгоре.
Относно дизайна - станал е супер.
За водомерния блок - аз лично си оставих ревизиите и на двата вертикални щранга отвън, откъм коридора. Не е критика към тебе, а идея за хора, които не харесват решенията с вратички в банята (в коридора има много повече начини и материали да се скрият). Вярно е, че се влага повече материал за тръби, но пък ревизията е по-лесна и удобна, а заедно с това лично на мен повече ми харесва откъм визия така.
strelec - специалист
ribnikolaevi написа:
Относно фугите - аз исках да ми съвпаднат в една баня, дето правих, но това майсторите така и не успяха да го разберат. И мене ме дразни, сега се чудя каква лайсна да лепна отгоре.
Едва ли не са го разбрали, но така им е по-лесно. Гледат колкото се може по-бързо и с минимално старание да ти вземат парите. Друг е въпроса, че доста от работещите са набедени "майстори".
ivcho_82 - специалист
ribnikolaevi написа:
Надявам се да не съм досаден, може ли да качиш снимки на плъзгащата врата? При релсата и при колелата. Ако може в "анфас" :lol: и челно на вратата.
Предварително благодаря.
Относно дизайна - станал е супер.
За водомерния блок - аз лично си оставих ревизиите и на двата вертикални щранга отвън, откъм коридора. Не е критика към тебе, а идея за хора, които не харесват решенията с вратички в банята (в коридора има много повече начини и материали да се скрият). Вярно е, че се влага повече материал за тръби, но пък ревизията е по-лесна и удобна, а заедно с това лично на мен повече ми харесва откъм визия така.
Относно снимките, да ти кажа честно бях забравил, за което много се извинявам. При първа възможност ще направя и ще ги кача.
Относно ревизията, при мен няма как да е в коридора.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "WC и баня, а вече снимки и на хола - стр.3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: