Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
silllveto - Майсторица
Арт, нагласих ги като на твойта снимка - нищо. В Информация за страницата, бисквитки - има, парола и име - има, изображенията не са блокирани, съхранява бисквитки и пароли за този сайт.

В Настройки се опитах в Лични данни да променя от "Използва частни настройки за историята" в "Помни историята", но не става. Но май историята няма отношение към проблема :?

Нещо пропускам :razz:
ArturDent - Почти Безобиден
silllveto написа:
Нещо пропускам :razz:
Май нищо... :?
darken_nz - специалист
Ами освен да пробваш да за затриеш цялата история кешове и подобни и да видиш как ще е тогава.
Ако пак не стане пробвай като деинсталираш тази версия на програмата и сложиш друга
Колкото до добавките - добре, че ги има, много от тях са страшно полезни (за това ползвам мозила, а не опера или друг аналог), но и не прекалявам, слагам само тези добавки, които ми трябват
Успех!
:)
silllveto - Майсторица
darken_nz, благодаря и на теб :)
С 3.6 съм, може и така да направя, ама сега не ми се занимава, ще чакам да ми дойде Музата :razz:
И аз ползвам някои добавки, препоръчани ми от Рулом, също не прекалявам :-D
alsted - майстор
Самата Мозила препоръчва при проблеми да се изключат добавки за проба, като препоръчва за експедитивност за начало 50/50. При липса на резултат - проба с другите "50". При резултат, на същия принцип - до установяване на "виновната" добавка. При липса на резултат, предлагат много други проби без гаранция.
При мен въпросния браузър не се отваряше повторно. Странно, но факт:
--изпълних препоръките
--не констатирах резултат за момента /не установих виновната добавка/
--Мозилата вече си се отваря всеки път :?
Lazy_666 - специалист
Силве,

А като се логваш във форума, слагаш ли отметка "Запомни ме"?

Тема "Проблем с Firefox" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: