• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
pif4o - специалист
Колеги пак съм аз :roll: не продължавам в старата тема за Тека и Видима щот утре някои кат пусне търсачката за Формавита как ша я намери :)
Гледах ТЕКА на живо и нещо.... без коментар. Днеска гледах обаче батерии на Форма вита далеч по добра изработка поне на външен вид и дизайн от ТЕКА явно онея щот немски та ми бият малко на голф и тва ме бута :-D
Форма вита на промоциика 85 кинта с 5 год гаранция каза момчето ама каза че са Китайски, мен произхода ни наи малко ме интересува, наи ме интересува вашето мнение впечатление и наблюдение ако имате такова върху Формавита
pif4o - специалист
леле 60 човека погледнаха и никои не знае нищо , маи пак видима ша тряя си купя ама пък няма модел дет да ми харесва и да е тва дето искам :?
djface - напреднал
Аз ти препоръчвам Видима.
Тани - модератор
djface написа:
Аз ти препоръчвам Видима.
А аз , и аз! Гаранцията покрива ли и покритието? Опита ли как се движат ръкохватките? Не знам на сухо , но под налягане има разлика - видимските се движат плавно и при движението на ръкохватката само нагоре и надолу няма промяна в температурата на водата! Хода на ръкохватката не видимските е по-голям и регилирането е относително по- прецизно. Аз лично избирам такива , които имат ограничител на дебита , защото се постига значителна икономия на вода . Ако дотук изброените неща са без значение за тебе - вземи си по-евтина батерия!

ПП ако батерията е за душ , мисля че трябва да избереш Видима!
pif4o - специалист
Благодаря колеги тъкмо вече се бях отчаял че нема мнения за Форма вита, е то пак няма , ама след по щателен оглед на батерийте на Форма вита им намерих някои дребно но дразнещи кусури които при Видима ги няма. За ръкохватките сте прави по трудно се движи и движението на модела които харесах е много странно което допълнително затруднява настроиката на водата. Маи наистина ще се спра на единствения такъв модел на Видима. Благодаря на всички за изказаните мнения, сега остана да я намеря на далавера някъде и готово :-D
Е тва е батерията http://www.jessica.bg/bg/creators/vidim ... %B0%D0%BD/?
Да ви кажа , с тея форуми и Интернет живота стана сложен :) преди грабваш парата и в първия магазин квото ти видят очите, сега нищо и никва кирлива батерия баси проучването, да не ви говоря ко се случва с избора на климатик или друга техника за бита :-D баси аз кола си купувам по лесно :?
jakuzi - специалист
Доколкото си спомням допреди няколко години Форма Вита като продукт нямаха одобрение по БДС.Знам го от колеги собственици на магазини.Сега вече може и да са си купили. :?
sameks - специалист
АЗ като монтирам батерии Формавита вземам 50% отгоре и им казвам ,че гаранцията ми е докато изляза от двора или апартамента.За майтап казвам на клиентите,че е по-добре да купуват произведени в северен Китай щото тия са от южен и не струват.
pif4o - специалист
То маи по хубуу ако ша е китаец поне да е от евтините, Форма вита не стига че китаиски ами и скъпи :) аха и да стигнат по цена Видима. Накрая кат си купя един китаец за 30 лева па колкото изкара :)
kotyo - специалист
Здравей. Аз имам магазинче и продавам от евтините китайчета. Разликите м/у тях и форма вита са минимални, предимно козметични, основно в дебелината на тръбата, от която е направен чучура. Главите на почти всички китайчета са еднакви(ако са Ф40, щото има и Ф35, там е по-кофти работата). Виж дали можеш да намериш на Синхро, те са от Пазарджик и вероятно ги има при теб. Сравнително евтини, процента на реалния брак е нисък. Проблеми съм имал основно със стенни батерии, монтирани от пишман майстори с яки ръчища (моля никой да не го приема лично, но аз от монтирани собсвеноръчно около 70 парчета съм имал само един проблем и то от ексцентрик менте, който не беше техен). Поемат си гаранционните дефекти без да се правят на ощипани моми. Това не е реклама, а моя опит от около 16 години продажби и не малко бройки батерии минали през ръцете ми. Видима, естествено са по-добри, но не са безпроблемни и разликата в цената е над 3 пъти. Ценя хубавите български стоки, но все пак баланса цена/качество е важен в нашите условия.
Успех и дано съм бил полезен.
Krischana - помощник
Не стига, че скъпи ами и боклуци. Преди две-три години Видима осъдиха Форма вита защото заблуждават по всякакъв начин, че са италиански /с музиката от рекламат, имената на сериите и т.н/ и тогава бутнаха цените да тръгнат, ама сега са се уляли
Освен това гаранция дават, но още никой не е поправил такава батерия - направо ти дават нова, не че е лошо ама през седмица да ходиш :shock:
  • 1
  • 2

Тема "Хаиде сега за Forma vita-Инструменти за вода." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: