В краина сметка колеги днес взех една Видима с един смешен висок чучур  ама пък си ме кефи, набарах и малко отстъпка и цената що годе се върза
 ама пък си ме кефи, набарах и малко отстъпка и цената що годе се върза  Ако трябваше да взема китаика сигурно щеше да е на Синхро че де викате форма вита не стига че китаици ами и на цена на видима почти.  Пък и с видимата да стимулирам малко закъсалата Бг икономика
 Ако трябваше да взема китаика сигурно щеше да е на Синхро че де викате форма вита не стига че китаици ами и на цена на видима почти.  Пък и с видимата да стимулирам малко закъсалата Бг икономика  

ама пък си ме кефи, набарах и малко отстъпка и цената що годе се върза
 ама пък си ме кефи, набарах и малко отстъпка и цената що годе се върза  Ако трябваше да взема китаика сигурно щеше да е на Синхро че де викате форма вита не стига че китаици ами и на цена на видима почти.  Пък и с видимата да стимулирам малко закъсалата Бг икономика
 Ако трябваше да взема китаика сигурно щеше да е на Синхро че де викате форма вита не стига че китаици ами и на цена на видима почти.  Пък и с видимата да стимулирам малко закъсалата Бг икономика  
 Естествено търговеца не е имал проблеми с мен, щото още като я купувах и го попитах за гаранция, човека ми каза: "до първата плочка на тротоара пред магазина"
  Естествено търговеца не е имал проблеми с мен, щото още като я купувах и го попитах за гаранция, човека ми каза: "до първата плочка на тротоара пред магазина"  Не знам от каква сплав са, но са изключително тънки и се пукат
  Не знам от каква сплав са, но са изключително тънки и се пукат  Няколко пъти я закрепях с калай, но тя се пукаше наново. Накрая я занесох на хладилан техник да я запоявал със сребро /струвами се/. Обади ми се, че при първото съприкосновение с апарата изгоряла...
  Няколко пъти я закрепях с калай, но тя се пукаше наново. Накрая я занесох на хладилан техник да я запоявал със сребро /струвами се/. Обади ми се, че при първото съприкосновение с апарата изгоряла...
 Щото и китайска батерия имам, та знам през колко време се разваля
 Щото и китайска батерия имам, та знам през колко време се разваля